Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 8. 2012

3.jpg

    Ahoj, předně se omlouvám, že tu měsíc vůbec nic nebylo, ale nevěděla jsem, co bych psala, tak jsem prostě nepsala nic. A hlavně jsem vlastně furt jenom četla povídky na fanfiction.net. Takže jsem prostě "neměla čas". Oproti tomu jsem si ale dnes řekla, že bych s tím měla něco dělat. Takže budu se odteď snažit, aby každý týýden přibyl alespoň jeden článek. A zároveň se pokusím alespoň dva dny z týdne věnovat psaní povídek. Protože na to jsem taky pěkně dlouho nesáhla. 
   A co se dneška týče? No, jelikož je teprve poledne, tak se toho ještě moc neudálo... Ale to nevadí. 
   Včera jsem si každopádně uklidila stůl, takže na něm teď mám spoustu místa. Ještě ale nevím, co s tím vším místem budu dělat. Nebojte ale, já na něco přijdu. To zase jo. Na to já jsem expert. jenom doufám, že ve výsledku na něm nebude zas takovej bordel, jak dřív. 
   A taky jsem propadla simsům. Hraju to prakticky denně a něják se nemůžu dokopat, abych toho nechala. To je další problém, proč jsem sem nic nepřidala. Ale budu se sebou muset začít něco dělat. To nejde, abych celý dny jenom hrála simsy... Takže ode dneška prostě simsy ne! A když, tak jenom chvilku a rozhodně ne každej den. Tak, a uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. 
   Jo, pořád jsou vítány nápady na názory. To se rozhodně nezměnilo. I když jsem dlouho žádnej názor nenapsala, pořád je to něco, co píšu asi tak nejradši. 
   No, mám rozhodně v plánu taky napsat "recenzi" na první díl Bratrstva od Johna Flanagana. Přečetla jsem to téměř na jeden zátah a narozdíl od například nejnovějšího dílu Alexe Ridera to bylo něco, od čeho jsem se prostě nemohla odtrhnout. Prostě, kniha s názvem Škorpion se vrací je ze začátku hodně nudná. Potíž je v tom, že jsem se přes ten začátek ještě prostě neprokousala... Další problém vzniklý díky tomu, že furt jenom čtu povídky na internetu. S tím by se taky mělo něco dělat. No, uvidíme, co se mi s tím povede udělat. A do té doby... No, vypadá to tak, že se budu muset spokojit s tím, co je. xD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář