Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 1. 2011

39.jpg   Ahoj, tak po nějáké době zase deník. Teda, já tomu říkám spíš kronika. Protože kdybych si psala deníček, tak by to vypadalo jinak. Školu jsme měli až na devátou, tak jsem si mohla pospat. Vstávala jsem v osum. To docela šlo.
   První hodinu jsme měli ZSV. Měla jsem aktualitu, vlastně dvě. Byly takové katastrofické. Jedna o mrtvých ptácích padajících z nebe a druhá o tom, že by v roce 2100 mohla být pryč spousta ledovců. Tak jsem dostala jedničku. Ale víte, co je vtipný? Když jsem měla aktualitu do prvního pololetí, tak to byly veverky, teď ptáci. I když mrtví, ale je to docela vtipný.
   Následně jsme se dozvěděli známky a ti, co maj nerozhodně, budou ve středu zkoušeni. Já jsem mezi nimi. Mám mezi trojkou a dvojkou. Tak doufám, že se mi tu dvojku podaří získat. Byl by to dobrý bonus. 
   V matice, kterou jsme měli potom, jsme počítali odchylky rovin. Byla to docela nuda. Hlavně, když jsem to vždycky vypočetla správně a ještě jako první a pak jsem se tam nudila... Tohle by mi docela šlo. Uvidíme, jak mi půjde to, co budeme probírat potom. I když zatím nevím, co to je.
   Poslední hodina před polední pauzou byla fyzika. Vlastně jsme nic moc nedělali. Někteří dopisovali písemky a ten zbyte, no, ten se nudil. Teda, no, valstně jo. Já říkám zbytek, protože sebe nemyslím. Já jsem si četla. A bylo to zábavný. Občas jsem měla co dělat, abych se nesmála nahlas. 
   Až tu písemku dopsali, tak jsme si udělali pár nepodstatných zápisků do sešitu a zazvonilo, takže jsme třídu opustili. Nevím, co dělali ostatní a popravdě, je mi to vcelku jedno. Ale já jsem si zalezla k tělocvičně, k vstupu do německé knihovny, kde jsme pak měli mít němčinu. Tam jsem si pěkně v klídku četla a u toho svačila.
   V němčině jsme dělali různá cvičení z učebnice. Povedlo se mi to vopsat zezadu z klíče, tak jsem měla dobrý skóre. :D No jo no, jsem sneezel. Ale já už jiná nebudu. A navíc jsem to neopsala všechno. Jen jsem si to tam pak zkontrolovala. :D *Ještě větší sneezel*
   Po němčině jsme měli češtinu. Byla jsem zkoušená, protože jsem měla nerozhodnou známku. Měla jsem mezi jedničkou a dvojkou. A vzhledem k tomu, že jsem to zkoušení pokonila, tak budu mít tu dvojku. Což je pořád ještě dobrý. A uvidíme, ještě budem psát jednu písemku, tak se ještě uvidí, co z toho nakonec vyleze.
   Poslední hodina, protože nám odpadl seminář, byla angličtina. Tom měl prezentaci. Tak to bylo docela fajn. Problém byl v tom, že Tom mluví moc rychle, takže mu místy nebylo rozumět, ale tak, dalo se to. To hlavní jsem z té prezentačky pochytila. A to, co jsem nepochytila už tak jako tak nepochytím. No, pak jsme si ještě kontrolovali úkol a registrovali se na jakési divné stránce, která mi akorát bude votravovat život, ale dobrý bylo, že nás dom pustil dřív. Takže aspoň nějáký plus. :)

   A bolí mě záda!!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář