Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 11. 2010

10. 11. 2010

7.jpgAhojky, dneska jsme měli první hodinu dějepis a opakovali jsme. Takže docela nuda. Ale nějáké poznámky jsem si přeci jen zapsala, i když už jsme to celkově zapsaný měla.
Pak byla fyzika a probírali jsme elektromagnetický oscilátor. A byla to nuda. Ostatně, jako většina věcí z fyziky.
V matice jsme psali písemku na řezy. Bylo určeno, abysme vypočítali tři z pěti příkladů, které byly na zadání, ale já jsem tak něják neměla co dělat, tak jsem tam načtrtla i ty dva poslední. :D Tak co víme, že, třeba za to budou nějáký bonusový body. Bodly by.
Jako poslendí hodina před polední pauzou byla biologie, kde jsem si četla mangu Balzamovač - druhý díl, protože jsme se dívali na film o trávícím traktu, neboť nás profesorka opustila, aby se starala o projekt komenius, který jde mimo mě.
O volné hodině jsem Balzamovače dočetla a pak jsem se bavila se Sabčou, která se ptala, jestli bych jí ho nepujčila, tak jsem souhlasila. Druhý díl jsem jí nechala rovnou a zítra jí donesu první. A budu si muset zajít do knihovny, protože nemám co číst.
Po volné hodiěn byla angličtina. Ale tuhle hodinu měl na povel zase Lerry. Nemám ho ráda, nutí nás zpívat. I když, tentokrát jsem to bojkotovala opravdu. Já si zpívám ráda, ale jenom, když mi u toho hraje nahlas hudba a jsem sama, takže to, co po nás chtěl on, to by nešlo! Takže tak.
A jako poslední jsme dneska měli ZSV. Ale bylo nás tam díky tomu projektu komenius tak málo, že to bylo zoufalý. Ale probírali jsme dál. Takže jsme se dozvěděli, za jakých podmínek má člověk české občanství a za jakých ho nemá. No, dle mého názoru nuda... Já vím, nutné zlo, ale stejnak mě to nebavilo.
Po škole jsem si šla domů hodit věci a valila jsem do souboru. Byla jsem tam brzo, jako obvykle, ale nikomu to nevadilo. S Matýskem jsme hráli sonátu od Prova a Potůček. Prvního prosince to budeme hrát na vystoupení. Tak se na to těíšm. A v souboru jsme hráli jakýsi pochod a pak kánony a taky jsme začali koledy. A byla to jako vždy sranda. On je totiž soubor vždycky sranda. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Downpour, 16. 11. 2010 19:03)

To je naprosto v poho, někdy taky čtu někde to, co tam není :D ... s tím si nedělej hlavu :)

BFB ??

(Downpour, 16. 11. 2010 17:35)

BFB je možná Brutal Floating Behemoth, ale BSB jsou Backstreet Boys a o těch mám blog :-)