Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 12. 2010

11. 12. 2010

23.jpg   Ahoj, dnešek byl docela hektický. Obvzlášť na to, že je sobota... Zabit toj totok. I když, zase na druhou stranu, vydělala jsem na tom. A vo co go? Povim vám to.
   Takže... Ráno jsem vstala o půl dvanácté a potom jsem byla matkou vyvlečena do města. Nejprve jsem uvažovala, že se na to vybodnu a nepůjdu, ale nakonec jsem se nechala přesvědčit a to bylo dobře.
   Jely jsme do Vaňkovky a tam jsme prvně šly do Datartu, kde jsme koupily Tablet, čili dárek pro mne k Vánocům. Potom jsme se šly podívat na jistou bundu a vestu. Vestu jsem ve výsledku zamítla, ale bundu mám a dostanu ji taktéž pod stromeček. Je bílá a má kožešinku na kapuci. A je moc pěkná. :) Jsem s ní spokojená.
   A pak jsme měly jít na pizzu, ale já jsem to nejdřív vzala do papeterie. Tam jsem si to namířila ke stojanu s výtvarnými potřebami a koupila jsem si další sadu těch fixů. :) Těch na kreslení mangy. A nemůžu si stěžovat. Teda, co to žvaním, ne sadu, ale sady. Koupila jsem si totiž dvě. :D Tak moc já jsme utrácela. A pak jsem si ještě koupila fixu stříbrnou a dvě tužky, se kterýma se dobře dělají náčrtky.
   No, a potom jsme čekaly, až dorazí sestřenka, teta a manželka bratrance. A mezitím jsem si dala salámovou pizzu. No, pak dorazily a šli jsme si sednout do Husy. Tam jsme kecali, no, ony kecaly a já si četla. Ale to nevadí. Po nějáké době jsme se zvedli a šli nakupovat dárky. No, převážně oni. Já se jim tam jenom pletla a měla nepatřičné poznámky.
   Ale pak jsme zapluli do jedné obuvi a tam jsem si teda vybrala boty i já. Tak mi teď leží na chodbě. A jsou moc pěkný. Takový modrý, ne moc vysoký, ale přece jenom se dají označit za kozačky. A co je hlavní, nemají podpatek. A to je právě to nejlepší, protože já žádnej velkej podpatkovej nadšenec nejsem. Jsem spíš na obyčejnou podrážku a nejraději nosím tenisky. ale, tyhle boty mne prostě nadchly. :D 
   No, a ve výsledku jsme si do té Husy šly sednout ještě jednou. A já zase četla. No, a nakonec se naše cesty rozdělily a já s matkou jsme si to namířily domů. No, takže sice den docela hektický, ale plynou mi z toho nehorázné výhody. Navíc, když jdu do města, nakupovat, nebo prostě někam a mám matku s sebou, tak to znamená, že skoro všechno placení obstarává ona. :D A to je setsakra výhodný!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář