Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 5. 2011

c9eec10d54_32951597_u.jpg   Ahoj, tak zase píšu. Ve škole jsme začali písemkou z dějáku, o keré jsem nevěděla, takže jsem se učila jenom před hodinou. No, nemyslím, že to bude nejhorší, ale na druhou stranu, bohužel to nebude ani nejlepší... No, ale to se holt nedá svítit... Takže je to jedno.
   Potom jsme měli mít fyziku a po ní matiku, ale oboje jsme měli suplované, takže místo toho byla čeština - literatura. Nejprve jsme doprobrali jakýhosi autora a pak nám zadala jakousi práci. Měli jsme přeložit podle sebe do češtiny modlitbu kameni a pak nám dala jakýsi slovní spojení, který jsme měli zakomponovat do veršů. No, tak jsem si s tím pohrála a vymyslela jsem o hostině obrů, kde se podávají andělé jako hlavní chod. :D Uvidíme, co mi na to Kirchnerka řekne. :D A stejně na tom bylo nejlepší to, že jsme to mohli psát v parku. :D Tak jsem si tam sedla na schody na sluníčko a tam to psala. :D 
   Nakonec jsem ale byla ráda, když jsem konečně mohla jít dovnitř, protože tam bylo strašné horko a to já nemám ráda.
   Další hodina potom byla biologie a tam jsme si tak něják říkali o genetice a o chromozomech a o tom, jak to je, když je jeden z páru dominantní a druhý ne a o jejich možných kombinacích. Nebylo to vůbec záživný! :D Prostě děs běs a hrůza.
   Potom byla volná hodina a z prvního patra odstranili židle, takže jsem musela sedět na zemi. Jako ne, že by mi to vadilo, ale tak, ty židle jsou přece jenom pohodlnější, no ne? Já bych řekla, že jo. Ale na druhou stranu, aspoň jsem přečetla pořádný kus Perryho Masona.
   V angličtině jsme potom po volné hodině dělali jakýsi hlášky, co prej byly epigramy. A co má na svědomí Oskar Wilde, či co. No, tak nebylo to špatný. A pak nám ke konci hodiny dal čtyři nedokončené a že je máme podle sebe dokončit. Tak jsem to dokončila, ale tak jako tak jsme to nestihli dodělat, takže to mááme donést i zejtra a prej to dokončíme. TAk jsem na to zvědavá.
   Poslední hodina bylo ZSV a tři lidi byli zkoušení z toho, na co ostatní psali písemku, kterou jsme já a Sabča dopisovaly písemně. Což si myslím bylo lepší. Ne, že bych měla něco proti zkoušení, ale tak, písemky písemné jsou pořád lepší. Toď můj názor a nikomu jej nenutím.
   A to byl konec školy, takže jsem se pak spakovala a vyrazila do flétny, kterou jsem měla potom. Bývala bych si dokonce stačila i dom skočit, ale neučinila jsem tak, protože se mi nechtělo. Tak jsem dolezla splavená do hudebky, protože venku bylo vedro a všichni přehrávali na absolvenťák, který já měla pár let zpátky. Dva roky to myslím je. A až budu v prvním ročníku na vejšce, tak budu maturovat  z druhýho cyklu. Bývalo by to mělo být tak, že z druhýho cyklu se maturuje, když člověk je poslední rok na střední, ale u mě to nevyšlo, protože jsem začala pozdě.
   Ale nevadí. Já to zvládnu. :D Protože o ten koncert se připravit nenechám. :D 
   A to je vše. Teď uvažuju, co bych ještě mohla přidat... No, asi nic.

   Ale co vám ještě napíšu, je fakt, že jsem pod shout na úvodní stránce dala formulář, kde se můžete ptát na různé otázky. A taky jsem do menu přidala shout, kam bych uvítala, kdybyste psali témata, na která bych se mohla vyjádřit v názorech. Chtěla bych totiž nějáký napsat, ale poslední dobou nevím, na jaké téma by měl být.
   A ještě anketu jsem do menu přidala. A tam můžete hlasovat, co bych mohla namalovat, protože inspirace se vždycky hodí. :D Tak dotoho, budu se těšit na vaše sugesce. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář