Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 12. 2010

12. 12. 2010

24.jpg   Ahoja, dneska se toho moc nedělo... Ale něco málo přece. Vstala jsem před jedenáctou a to je na mne co říct, protože o víkendu většinou před jedenáctou nevstávám... Právě naopak, vstávám hodně po jedenácté...
   Vzhledem k tomu, že jsem neměla nic na práci, tak jsem si zapla počítač. Najela jsem si na DragonFable a zjistila jsem, že se tam objevil Frostval. No, to bych nebyla já, abych se okamžitě nezalogovala a nezačala hrát. A tak netrvalo ani dvě hodiny a Frostval byl přehraný. Na jeho další kapitoly si musím počkat zase napřesrok.
   No, ale taky tam přidali nový quest v Ravenloss. Tak jsem přehrála i ten. A potom jsem hrála s postavou Daniela. jenže pak jsem se nakrkla, že ji mám na jiným účtě, než svoji hlavní postavu, tak jsem si vytvořila ještě jednoho Daniela. Sice jsem s ním ještě nezačla hrát, ale to se napraví.
   No, a pak jsem byla na ICQ s Andrej. Tak něják jsme se bavily a ve výsledku jsem dělala nový layout. Mám ho nastavený na stránkách, co mám na blog.cz. Posílala jsem náhled Andrej a jí se zalíbil, tak jsem udělala pár drobných úprav a nastavila ho i na její blog. Takže máme skoro stejný designy. Ne, že by mi to vadilo, mi jsou takový věci putna.
   A co bylo dál? Dál jsem kreslila, takže mám pár nových obrázků. A přidám konečně zas nějáký i sem. :D Takže se máte na co těšit. Což mi připomíná, že musím přidat kategorie Computer work a potom Upraveno, kde budou obrázky buď celkově vytvořené na počítači, nebo na něm hodně upravované. I když... Ne, Upraveno neudělám. Prostě kdyžtak k tomu dopíšu, co a jak sem upravovala. Ok. Du na to.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář