Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 2. 2011

kai-a-ray-2.jpg   Koukám, že jsem vás poslední dobou hodně zanedbávala... No, myslím, že je na čase to napravit. A proto sem po hodně dlouhé době opět házím nějáký ten článeček.
   Sice se dneska ještě nic nedělo, ale to nevadí.
   Vstávala jsem přesně o půl dvanácté a pak jsem zasedla k počítači. Okamžitě se na mě slítli lidi na ajsku, takže jsem byla zavalena zprávama.
   Přišla mi jedna ohledně layoutu, který jsem slíbila. Tak sem se do toho pustila a lay na téma Paříž jsem vytvořila. Mám ho myslím dokonce ve čtyřech verzích a ještě jsem se nerozhodla, která se mi líbí nejvíc.
   Zájemkyni jsem poslala všechny verze, aby si sama vybrala. Zvolila si tu poslední.
   Potom jsem ajsko zavřela na trvalo s tím, že už nechci, aby mě na něm dneska někdo votravoval a zapla jsem Oblivion. Načetla jsem příslušnou uloženou hru a pustila se do hraní. Povedlo se mi splnit několik úkolů, ale pravdou je, že je tam několik takových, u kterých dál nevím, jak dál. A pak taky takový, do kterých se mi nechce.
   Jo, a mám dotaz: Co z člověka udělá upíra? Já totiž měla jednu hru tam, byla jsem už hodně daleko, ale najednou se ze mě stal upír a já nevím, jak to. Stalo se to bez mého souhlasu a vědomí... Tak kdyby někdo věděl, proč, tak budu ráda, když mi to poví.
   A to je asi dnes zatím všechno. Potom jsem se naobědvala a matka šla navštívit jakousi svoji kamarádku. Chtěla, abych šla taky, ale já bych se tam akorát nudila. A takhle vám aspoň můžu napsat nějáký článek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář