Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 12. 2010

13. 12. 2010

26.jpg   Ráno jsem měla problém vylézt z postele. Já si myslela, že mám ještě hodinu čas, ale ten zasranej budík mě vyvedl z omylu a nemilosrdně  začal břáňat. No, tak jsem neměla na výběr a musela vylézt. Venku byla kosa nostra, takže fakt na zabití...
   No, ale dojela jsem do školy. A jdu do třídy 204, kde máme mít ZSV. Zastihnu tam Plačkovou, jak zrovna odemyká. A jelikož jsem uvažovala, co je ke mně Bára, manželka bratranca, tak jsem se zeptala jí, když tam stála a odemykala. No, řekla mi, že to prý nemá žádný specifický název... Takže zase mám smůlu...
   No, tak du do třídy, nikde nikdo, byla jsem tam první, tak si sundám židli a začnu si číst "Pravdu", čtvrtou knihu ze série Cherub. Aneb, jak je napsáno pod tím, "ty děti oficiálně neexistují...".
   Pak dojde Kája, tak se bavíme o tom, že jsem složila zkoušky z autoškoly a tak podobně, dozvím se, že zítra píšeme písemku, jak ze ZSV, tak z Čj... Takže naprosto úžasný... No fakt... Zabit... Hlavně proto, že to neumím a místo toho, abych se to učila, tak vám tady milostivě píšu deník... No, deník, spíše kroniku, protože správný deník by měl začínat slovy "Milý deníčku" a to tohle rozhodně nezačíná...
   Tak nakonec jsme se sešli a začalo vyučováníí. Probírali jsme právo a podobný kidy. Naprostá nuda. Ale to je fuk. Já už si něják zvykla. Prostě, pokud chcete právo a chcete ho v záživný formě, tak si přečtite Perryho Masona. Není nic lepšího. Hlavně, pokud chcete trestní právo.
   Potom jsme měli co? Suplovanou hodinu matematiky, takže jsem se mohla plně věnovat Pravdě. No, dostala jsem se tak něják do třetiny. A to i přes to, že jsem se původně chtěla učit slovíčka na test do němčiny. No, ale to je fuk, ty jsem se našprtala o volné hodině, ale to bychom předbíhali.
   Po suplované hodině byla fyzika. Probírali jsme čočky. Což mi přopomíná, že bych vás chtěla odkázat na spolužáky Třetí X na lide.cz na Slovaňáku, gymplu, kde je v galerii moc pěkný příklad Písemky na čočky. Aneb čočka je chutné jídlo, či jak to tam je. :D
   A pak byla ta volná hodina. No, jak říkám, můj hlavní záměr byl naučit se slovíčka do něminy. No, musím se pochválit, většinu jsem se jich naučila. Sice ne všechny, všechno, všecky, ale to už hraje malou roli. No, a zbytek volné hoďky jsem pročetla. Přeci jenom, dostala jsem se zhruba do půlky knihy a to si vemte, že jsem ji vlastně dneska teprv číst začínala... :D No nejsem dobrá?
   Po němčině jsme měli češtinu. Nic moc zajímavýho tam nebylo, tak ji s prominutím přeskočím. A dále byla angličtina. Psali jsme test, na který jsem se vůbec neučila, ale něco jsem tam napsala, tak uvidíme, co z toho vzejde. Doufám, že aspoň ta trojka ano. Ale, nechme se překvapit. 
   A na závěr seminář ruštiny. Nikdo neměl prezentaci, tak jsme probírali časování. Není to tak těžké, jak se zdá. Je to hodně podobné češtině, slovenštině. Myslím, že tyhle jazyky jsou dobrá pomůcka při učení se ruštiny. A asi i ta zatrolená latina tu hraje roli. No, ale latinu stranou, stihli jsme toho docela dost probrat, což není na škodu. :)
   Potom jsem valila dom pro věci do flétny a následně do flétny. Hráli jsme všechno možný a užili si legraci. Nemůžu si stěžovat. Nicméně, musela jsem Daškový převyprávět celé závěrečné zkoušky z autoškoly... No, gratulovala mi a kdesi cosi, to bylo od ní pěkné. :)
   A já se loučím a du vymejšlet nějákou lumpačinu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář