Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 3. 2011

9.jpg   Ahojte, dneska jsem s mámou byla ve městě. Chtěla mi koupit kalhoty. Jak já jenom nesnáším nakupování oblečení. No, ale musím uznat, že se mi to nakonec vyplatilo.
   No, tak nejdřív jsme šli do promodu ve městě. Tam jsme na nic nenarazili, tak jsme se přesunuly do Vaňkovky. A tam mi máma koupila stříbrný prstýnek. A stál jenom 290, což mi přijde levný. Holt zlato se mi nelíbí. Minimálně to žlutý ne. Tak ho teď mám na prstě.
   Potom jsme šli schánět rifle. A našli jsme. Takže mám nový kalhoty. A líbí se mi. Takový modrý. Ne moc světlý, ne moc tmavý. Prostě takový, jaký jsem chtěla. Pak jsme šli do pizzerky, co ve Vaňkovce je, a daly jsme si tam pizzu. A já píšu špatně i/y, protože tam má být všude tvrdy, ale nechce se mi to vopravovat, takže abyste nerejpali, tak o tom vim, ale nědbám.
   Po pizze jsme šly nevim kam, ale káply mi z toho dvě trička a mámě kalhoty. Sice byly drahý, ale tak, vyplatilo se. No, a potom jsem si koupila krabičku s břečťanovým potiskem. V Papeterii. Následně jsme ještě scháněly pásek, který byl byl pobitý železem, protože jsem jinej nechtěla. A našly jsme takový modrý. Se železem. A to se mi líbí. Holt bez železa by to nebylo ono.
   A nakonec jsme šly nakoupit do Špáru. Já vim, že takhle se to nepiše, ale tak, dyť je to jedno. :D Já si to můžu psát, jak uznám za vhodné. A tak jsme tam nakoupily. A jako úplně poslední jsem si koupila dvoje magic karty v trafice, co tam byla. Už mám vyslíděný, že tam to mají. Tak tam vždycky zabrousím, když tam jdeme.
   No, a to je asi všechno, co se dělo. Teď jsem na skypu s Aničkou a vlastně se nic jinýho neděje. Takže to je ode mě vše a já se zatím loučím. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář