Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 2. 2011

pa290049.jpg  Dneska ráno jsem se něják nemohla vyhrabat z postele, ale nakonec se povedlo. Holt se mi nechtělo vstávat. Ale tak, dobrá věc se podařila. SEsbírala jsem se tedy a vyrazila do školy. Tam jsem se před začátkem vyučování ještě učila na písemku, která se pak ukázala jako poměrně lehká. Byla jsem první, kdo odevzdal. A myslím, že to mám dobře.
   Potom jsme měli angličtinu a poslouchali jsme písničku a doplňovali slovíčka. Taky jsme hráli bingo. Nebylo to špatný.
   Po angličtině byla chemie a tam jsme dál probírali úvod do biochemie a pak začli sacharidy.
   Potom jsme byli ve dvěstě jedničce a měli jsme mít supl za Sargiho. Na suplu byla napsaná Plačková, ale jelikož nás chtěla i Pindričová, tak se o nás rozdělily. Půlku ta a půlku druhá. S Plačkovou jsme doprobrali, respektive dorozebrali, desatero z Bible a potom s Pindričovou jsme si říkali cosi o fotonech. A to už tak zábavný nebylo.
   Po půlené hodině pak byl oběd. Já na obědy nechodím, tak jsem se rovnou zašila do chemie, kde jsme pak měli mít němčinu. Teď tam dolezu, jsou tam Ondra a Petr a baví se cosi o tom, že jim cosi odpadá. Následně jsem si šla koupit pití a když se vrátím, hoši opouštějí třídu s tím, že to balí. No, tak jsem jim akorát řekla "sbohem a šáteček". Holt zdrhli před písemkou.
   Ano, psali jsme písemečku na ani nevím, jak se to vlastně menuje. Myslím, že spojkové vazby, či co... Ne, spíš slovesné vazby. Jo, to by znělo líp, tak to asi bude ono. No, myslela jsem si, že test bude těžší, ale kupodivu to docela šlo, tak jsem ráda.
   Jako poslední jsme měli pak češtinu. Probírali jsme Dekadenci a já jsem zjistila, že většina jejích rysů na mě sedí. :D A taky jsme probírali Wildea a Obraz Doryana Graye. Opravte mě, pokud je Doryan měkké i. Nejsem si tím jistá. A hledat se mi to nechce.
   Jo, ale co vám chci hlavně říct, je, že pak jedu domů, vystoupím z autobusu a poslední kousek jdu pěšky. Zahývám už skoro k našemu baráku, když kolem mě jede sanitka. A tam, před našim domem jakési dědek a policajti a právě aj ta sanita. Tak jsem koukala, co se děje. Sem si myslela, že něco vážnýho, ale ne, dědka zvedli, dali ho do sanitky a odjeli. Ale byla to docela prča. Se ho ještě ti fízláci ptali, kolik toho pré vypil. :D
   No, a i když jsem nestihla vyfotit celou scénu, tak jsem vám alespoň vyfotila tu sanitku. Ano, fotka není kvalitní, ale nejde o kvalitu, ale o důkazní materiál. *Už mluví jak Perry Mason, asi by to měla přestat číst...*

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář