Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 11. 2010

17. 11. 2010

8.jpgAhoj, ještě pořád žiju. Dneska je státní svátek, tak se nešlo do školy, tak tady můžu stepovat prakticky celý den. Takže nebojte, ještě jsem na blog nezanevřela. Jen nebylo, co bych psala.
Posledních pár dnů bylo strašně hektických a já nevěděla, kde mi hlava stojí. Teď už se to ale naštěstí trochu uklidnilo. Takže mám čas zase něco napsat.
Napsala bych vám sem nějákou úvahu/názor, ale nevím, čeho by se měl týkat. No, zeptám se pár lidí, jestli je něco nenapadne a pak se uvidí. Holt, psavá nálada v době, kdy člověk neví, o čem by mohl psát, je k vzteku... Pak člověk píše vo ničem a celý je to vo ničem. :D (to je zase věta...)
No, zítra mám jízdu v autoškole, tak vám pak poreferuju, jaké to bylo: :) Už se na to těším. Holt on je to super pocit sedět za volantem.
Do pondělí musím vypracovat dva referáty a naučit se ruskej rozhovor nazpaměť, ale to se zmákne. Věřím tomu. A do pátku musím přečíst pojebanej německej příběh, který vypadá jako děsná nuda... Jsem naštvaná, že nám místo kriminálních příběhů dala jakousi parodii na komedii, která má být vtipná, ale vůbec není...
Tak nic, to je zatím vše a já uvidím, co mě ještě napadne. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář