Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 7. 2011

1.jpg   Ahoj, dlouho jsem sem nic nenapsala, ale to se změní, hodlám to totiž napravit. A začnu tím, že vám napíšu, co jsem dnes dělala. Jako, že toho zrovna moc nebylo. 
   To hlavní, co se událo, bylo to, že jsem byla v kniě na HP 7, druhá část. Byla tisíckrát lepší, než ta první, hlavně proto, že tam bylo víc akce a víc Snapea, i když ho zabili... To jsem jim ještě neodpustila. Ale doma na deviantu jsem pak našla jeden obrázek, od Ramy, která kreslí nádherný věci, který jsou hodně z Naruta, ale na tomhle byl Snape v nemocnici Svatého Munga. Jako kdyby přežil. Což by se zrovinka mně líbilo. Protože je to má nejoblíbenější postava.
   A nejlepší bylo, když Filch v pozadí s košťátkem smetal ty haldy kamení. :D Sme s mámou byly jediný, kdo se smál, z celýho kinosálu. Ale ono to bylo vtipný, bohužel to asi nikdo nezaregistroval. Vůbec, Filch je vtipná osoba. Sice to není můj oblíbenec, ale vtipný to je, to ano.
   No, a jinak jsem hrála 4Story, ke kterýmu jsem se před nějákou dobou zase vrátila a naznala jsem, že už se toho nepustím. A budu hrát a hrát a hrát. A prostě jo a jo a jo. :D A jsem upřetá a jsem a jsem a jsem! :D 
   Teď jenom, aby mi to už dovolilo změnit jméno mé nejlepší postavě a budu spokojená. Protože vzorec na to mám, teda, svitek, ale píše mi to, že hráč s takovým ID už existuje, což není pravda! A vím to na sto procent. Nikdo nemá takovou přezdívku jako já! :D 
   Ale to se poddá. Musí!
   No, ale to je vedlejší. :D Jedeme dál. :D Potíž je v tom, že už není kam, protože tohle je tak všechno, co jsem vlastně dělala. :D No jo no, můžu si za to sama, nemám tak dlouho vyspávat.
   Tak se mějte a já se pokusím přidávat častěji. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář