Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 11. 2010

2. 11. 2010

3.pngAhojky. Konečně zase píšu. Jo, pár dní jsem se neukázala. Škola byla dneska docela dobrá. První hodinu jsme měli ZSV a profesorka je nachlazená a skoro nemůže mluvit. No, ale i  přes to jsme začali extrémizmus a pak pokračovali dál. Myslím, že vyhrabu "Odmaturuj ze ZSV" a začnu si v tom trochu číst. Ne, že bych z tohoto předmětu chtěla maturovat, ale aspoň nějáký znalosti bych mít měla, no ne? 
Pak byla angličtina. Dělali jsme poslech a tak něják jsem mu skoro utekla. A proč? Protože jsem šla s třídnicí do druhé půlky. TAky nám připomínal, že budeme zítra debatovat o knize, kterou jsme měli přečíst. Je od Steinbecka a jmenuje se to East of Eden (Na východ od ráje). Já osobně jsem skončila na třicáté straně a dál to prsotě nešlo, jak mě to strašně nebavilo...
V chemii se na nás profesor nasral, že jsme zvorali písemku. Ale s tím se holt nedá nic dělat. Nemám chemii ráda. Rok od roku ji nesnáším čím dál víc.
A v zemplu jsme se bavili o Jižní americe. Dobrali jsme ji a do úterý máme stvořit mapu Afriky. Plus v úterý píšeme test teorie na Jižní ameriku. Taky jsme měli takovou kulturní vložku. Ze seriálu Animáci - taková scéna, kde jsou vyjmenovaný všechny státy světa. Je to docela dobrý. Pokusím se to najít na youtube, abych si to pustila znovu.
A po volné hodině v němčině, to jsme taky byli seřvaní za to, že jsme zvorali testy. No jo no... A to jsem si myslela, že by to vyjmečně místo trojky mohla být trojka. No, to nevadí. To se ještě zmákne. Nedělám si z toho vrásky.
A jako poslední hodinu jsme měli češtinu. Dostali jsme opravené popisy Delirium Tremens. Ten můj mi vynesl další jedničku. Jinak jsme měli tentokrát takovou odpočinkovou hodinu. Ve výsledku jsme zpracovávali takový úkoly. Byla to docela sranda. Nejlepší na tom bylo, že jsme to nemuseli dělat po skupinkách, stačilo, když jsem to udělala sama za sebe. Já totiž nemám ráda práci ve skupinkách.
Možná je to divný, ale jsem prostě samotář. A vyhovje mi to. Potom jsem šla domů a tam jsem se s matkou snažila dát dohromady všechny možné dvojice. Dvojice tipu Antonius a Kleopatra, Tristan a Isolda, Adam a Eva, Romeo a Julie. A mnoho dalších. Nakonec to došlo až tak daleko, že to byly dvojice tipu Sněhurka a otrávené jablko. :D Ale byla to sranda.
No, jdu něco dělat. Nevím co, ale něco určitě. :D Mějte se.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář