Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 12. 2010

20. 12. 2010

32.jpg   Ráno mě budík vzbudil setsakra brzo. No, teda. Ono to bylo tak akorát, protože to zvonilo v osum, přesně, jak to zvonit mělo.. Ale i tak mi přišlo, že je to straně brzo.
   No, ale vykopala jsem se z postele a posbírala věci, co jsem do školy potřebovala a vyrazila. Pak jsem bůhví, jak dlouho čekala před učebnou, než se nám profesorka uráčila odemknout, takže zabit.
   Ale tak, aspoň, že jsme toho v tom ZSV nic moc nedělali. I když, když se to tak vezme, byla to hodina, kde jsme toho dělali nejvíc. Ale dalo se to přežít.
   Pak jsme měli matiku. Nejprve jsme dělali asi dva příklady a pak takový logický blbosti... Ale prostě, když máte šest sirek a chcete z toho udělat tři rovnostranné trojúhelníky, tak nemusíte dělat pravidelný čtyřstěn, stačí, když ze tří sirek uděláte čtverku a ze zbylých tří trojúhelník a výsledek bude naprosto stejný... Tak nevím, co to řešili...
   No, ale zase na druhou stranu, víte, ona Lena je prostě Lena... Takže tak.
   Po matice byla suplovaná fyzika, měli jsme Cvejnovou, která se ukázala jenom, aby zapsala do třídnice. Takže naprosto super... Stejnak se nic nedělo. A pak následovala volná hodina. Zašila jsem se na své oblíbené místo k tělocvičně. Teda, před vchod do míst, kde se šatny a tělocvična nacházejí. Je tam taková pěkná zašitá lavečka, tak jsem se tam uchýlila. A tam jsem čekala, až bude němčina. Protože ta je hned vedle.
   Němčina začala a byli jsme obě půlky spojený. Takže naprosto úžasný... A sledovali jsme Cimrmana. Nevím, co je na tom tak vtipnýho... Jistě, je to klasika a tak dál a MÁ to být vtipný, ale já se prostě nesmála... Mám ráda jiný tip humoru. Takový ten černý a pak slovní přesmičky a takoýv věci.
   V češtině jsme potom poslouchali Hurvajse, což byla celkem nuda, ale rušilo to, takže jsem se nemohla soustředit na své básnické střevo, což mi pilo krev... Takže báseň, která by mohla skončit geniálně, má jen dva řádky... Takže vlastně kulový s přehazovačkou.
   Po češtině byla angličtina a vlastně jsme nic nedělali. Jenom jsme tak něják kecali o ničem. No, ne, že by mi to vadilo, ale tak... No, však víme,..
   No, a na závěr byla ruština. Samozřejmě, že už si do ní nikdo nic nedonesl, takže jsme jenom měli prezentace. Teda, ti z těch, co je mít měli a opravdu je měli. Takže takovejch pět lidí. Jednou se zasek komp, takže jsme to museli restartovat, ale pak už v pohodě. No, a pak, až to ty lidi vodprezentovali, tak pak jsme šli dom. Holt se jí nechtělo nás tam tak držet. A já jsem za to ráda, protože jsem se aspoň dostala dom celkem brzo.
   Doma jsem nakrmila kotě, které k nám chodí a které jsem si přivlastnila a pak jsem zapla počítač. Byla jsem s Andrej na ICQ a taky skenovala střípky. No, a taky se vztekala nad novým tématem týdne na blog.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Diplom

(Johana, 20. 12. 2010 20:54)

Máš u mě diplom

http://my-blogs.blog.cz/1012/diplomi-za-vanocni-bleskovku#komentare