Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 12. 2010

21. 12. 2010

33.jpg   Ráno se mi vůbec nechtělo vstávat. Což ale není žádná novinka. Nicméně, jako obvykle, z postele jsem se vykopala a vyrazila do školy. Jak napotvoru, dobíhala jsem autobus. A to nejhorší je, že jsem si ho klidně mohla nechat ujet... Aspoň bych nebyla ve škole tak brzo... Protože já tam opravdu brzo byla...
   První hodinu jsme měli ZSV a povídali jsme si o Vánocích. A prej u koho se drží jaký zvyky. A já tak na to, že u nás se na to nehraje, to že jenom u babičky. A pak se ptala, prej, že kdo peče. A já jsem odpověděla: "Kdo by pekl, když to stejně nikdo nežere..." Takže docela výtlem.
   Potom jsme měli angličtinu a hráli jsme hry. A pan profesor z dějáku nám rozdal opravený testy, jen proto, aby si je potom zase mohl posbírat, takže smůla, nenechal nám je. Ale nevadí.
   No, pak byla chemie a ta byla kupodivu, naprosto vyjmečně, naprosto suprová. Nejprve nám Holej pouštěl nějáký písničky na youtubu, pak se kecalo o tom, co kdo rád za hudbu atp. No, a pak nám pustiil na youtubu Bolero. V podání nějákých japonců. Bylo to spuer, ale v první chvíli vypadala hlavní ženská představitelka jako chlap. Myslela jsem si to skoro celou dobu. Jako takovej ten dlouhovlasej chlap z anime, nevím, jestli jste někdo viděl Princess Princess, tak trochu jak ten žlutovlasej, co tam je.
   A nejlepší je, že nám do toho Bolera přišla zástupkyně. No, takže fakt výtlem, jak prase. Prej, co to je a zdali to má co dělaat s chemií. :D A úplně nejlepší na tom bylo to, že na začátku měl Holej poznámky, že to má lehce erotický podtext. No, takže síla!
   Následoval suplovanej zempl. Byl suplovanej Šálkovou, aneb Lena vede. :D Ale ne, nic se nedělo. Jenom Káji vysvětlovala nějáký příklady a na nás ostatní doslova a dopísmene kašlala. Takže jsme si mohli dělat, co jsme chtěli. No, a já si část hodiny četla a tu druhou část jsem se nudila.
   O volné hodině jsem se vydala hledat Zemanku, ale teprve pak mi došlo, že vlastně není ve škole. Takže jsem si nemohla dopsat test z druhé lekce druhé učebnice, ale ne, že by mi to vadilo... To vůbec ne. Po tomto objevu jsem se vydala dolů k německé knihovně, kde jsme měli mít spojenou němčinu. Narazila jsem tam na Zdeněčka, takže jsme celou volnou hodinu zabili tlacháním prakticky vo ničem... Ale bylo to fajn.
   No, a v němčině jsme dokoukali toho Cimrmana. Nevím, co přesně to bylo za hru, ale pokud sem zavítá někdo z naší němčinové skupiny, on vám to určitě rád řekne. Věřím tomu. Vím jen, že Cikáni jdou do nebe to nebylo. A ani nevím, jak jsem zrovna na tohle došla... No, mé myšlenkové pochody bývají někdy dost podivné.
   Vzhledem  k tomu, že nám odpadla čeština a seminář v úterý nemám, jsem mohla po němčině jít dom. Takže fajne. Akorát autobus byl narvaný tak, že tam nebylo k hnutí. Byla jsem namáčknutá na dveřích a docela horor. Takže tak. Prostě fuj, no, ale dom sem se dostala a to je hlavní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(volopich, 22. 12. 2010 15:27)

by si te svoje denniky mohla vydavat na toaletnom papieri... nikto by si uz nechcel utriet rit nicim inym.
toto je fail, get a life! neni to vtipne ani zajimave.