Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 11. 2010

24. 11. 2010

12.jpgAhojky, tak jsem konečně přišla ze souboru. Ve škole to celkem ušlo. Kupodivu. Ono když máte po sobě fyziku, matiku a biologii, tak to člověka moc nepotěší. Dobře, ta matika ještě šla.
Ale nemusela mě kárat za žo, že jsem si četla, když už jsem měla zadanou práci hotovou. Holt je to snad moje chyba, že zadává tak lehký příklady? Já myslím, že není. A když jasně vidí, že už úkol mám splněný, tak by jí to mohlo být jedno.
Pořád lepší si číst, než jenom blbě čučet z vokna. No ne?
Po volné hodině jsme měli angličtinu. Byla docela dobrá. Sice jsem si dopisovala test, ale šlo to. Co ovšem nešlo, byla ta písnička, kterou nám pouštěl. Byla naprosto stupidní. Holt gothic metal je gothic metal... A na ten já nedám dopustit. Stejně tak na japonský rock.
Poslední hodina bylo ZSV. Probírali jsme formy státu. Docela nuda, abych se přiznala... Tak jsem si četla. Holt ono, když se vám do ruky po dlouhé době dostane Mýtus, tak ho prostě chcete přečíst za každou cenu. Ostatně, před začátkem flétnovýho souboru jsem ho dorazila...

A v souboru? Tam to bylo super. 1. prosince máme v zuš vystoupení. S Matýskem hraju U potůčku. Je to strašně pěkná skladba. A jsme schopní ji hrát furt dokola. Vážně super. :)

A pak jsem se dovlekla domů a odrovnala si tou těžkou taškou s notama a flétnama rameno. Ostatně, jako obvykle. Ono je to totiž strašně těžký, ale zase, nemusím se s tím tahat pokaždé. V pondělí si to tam donesu a ve středu to po skončení odnesu. Nosit to dvakrát týdně tam i zpět, to by mě zabilo stoprocentně...

Jo, a víte co? Teď jsem si uvědomila, že přesně za měsíc je štědrý den! A víte, co dostanu? Dostanu tablet! Konečně! Už jsem ho chtěla nějákou dobu, ale zatím ho nemám. No, a víte, co to znamená? Znamená to, že si pořídím manuál k photoshopu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář