Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 11. 2010

25. 11. 2010

13.jpgAhoj. Ráno jsem měla sto chutí nevylézt z postele, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Aspoň, že jsme měli na devátou. To bylo jediný plus.
První hodina byla chemie. Vážně ji nemám ráda... Je to katastrofa. Strašně nudný to je. No, evidentně ze mě nikdy chemik nebude. :D Nemůžu ale říct, že by mi to vadilo.
Jako druhou hodinu jsme měli zeměpis. Dobírali jsme Afriku. Taky docela nuda... Holt, až dojde na Asii, tak to bude lepší. Asie je zajímavější. Ti, kteří mě znají dobře, ví, na kterou zemi myslím. :D
Poslední před volnou hodinou byla angličtina. Četli jsme si vtipy, který nebyly vtipný. Aspoň většině vtipný nepřipadaly. Jenom Martini se jim smál. Jedinej, kterej nám připadal vtipnej, byl poslední.
V češtině by to bylo, že plavou dvě ryby a jedna narazí do betonové zdi. A ta druhá povídá dam/damn. Což to první je přehrada a to druhý je do řiti. Ono když se to vysloví, tak to zní stejně. A v tom je právě ten vtip. Ten jedinej nám přišel vtipnej. Jenže v češtině to zní divně. Tak se nedite, pokud se smát nebudete.
O volné hodině jsem se chtěla zašít do učebny 201, kde jsme pak měli matiku, ale byla jsem jistým profesorem nemilosrdně vyhozena, že prej tam něco bude, a kdesi cosi. Tak jsem volnou hodinu strávila na zemi, vopřená vo radiátor a četla jsem si. Ta četba byla tak jako tak činnost, kterou bych stejnak provozovala. Holt, já chci vědět, jak to dopadne. A hlavně musím rychle všechno přečíst, abych si mohla půjčit další Mýtus.
Což mi připomíná, že jsem včera dočetla Mýtus nebo Mystifikace? Aneb mezi neperfektními pervekty. Teď čtu Piráti z Karibiku - Malestrom od Kaie Meyera. Doufám, že se brzo dozvím, jestli je Munk takovej kretén, za jakýho ho považuju. Pořád od něj očekávám nějáký podraz. A od obchodníka z duchy taky. Nemluvě o tom, že přemýšlím, jestli by obyvatelé Mare Tenebrosum nemohli být ve výsledku hodní...
Ale tohle stranou. V matice, která byla po volné hodině byla děsná nuda. Dělali jsme průnik přímky s rovinnou. Bylo to na mě až moc lehký. A z včerejšího testíku, nebo kdy se psal, jsem dostala plný počet bodů. Takže myslím, že to vyvažuje fakt, že jsem neodevzdala úkol. Jsem ho prostě to zadání nenašla.
Ale jako, nám dvacet minut vysvětluje, jak to udělat, slsožitě to popisuje a ve výsledku je to přesně tak, jak říkám... Nakonec ten průnik je střed krychle a tečka. A ona to popisuje strašně složitě a ještě strašně dlouho... Kdybych bývala měla menší knihu, tak si budu pod lavidí číst, ale právě ty Piráty, co čtu, ty tam nenacpu... Což mě sere. Protože takhle bych si skoro celou matiku četla.
Na závěr jsme měli tělocvik. Hráli jsme basket. Popravdě, moc mě to nebavilo. Ale zase, na druhous tranu, pořád lepší, než florbal. A ještě lepší bylo, že jsme měli mít dvouhodinovku, ale po jedné hodině nás poslal domů. Takže super. Jsem byla doma dřív. Nemůžu si stěžovat. Na tohle určitě ne.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář