Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 10. 2010

26. 10. 2010

1.jpgTak v noci ze včera na dnešek jsem šla spát až kolem půl čtvrté ráno. To by ještě ani překvapující nebylo. Překvapující je, že jsem pak byla ráno schopná vylézt z postele a jít do školy. Holt mám asi silnou vůli, nebo fakt nevím.
Ve škole byla první hodina ZSV. Probírali jsme politické směry. Fašismus, Rasismus a jiné. Pak se něják stočila řeč na Japonsko a že prý Japonci jsou rasisti. No, vzhledem k tomu, že pro mě je všechno, co souvisí s Japonskem minimálně svaté, jsem měla co dělat, abych je neseřvala. Ale udržela jsem se, vzhledem k tomu, že tento můj názor moc lidí nesdílí a sdílet  nebude.
Nejlepší ale bylo, že ke konci ZSV se ozval rozhlas. Nejprve padlo cosi o stravenkách, což se mě netýká, protože na obědy nechodím, ale pak že prý: "Oficiálně ukončuji vyučování touto vyučovací hodinou." A my všichni nadšeně zařvali. Ne, nekecám, fakt jsme zařvali. Znamenalo to, že jsme se učili jednu mizernou hodinu a vlastně nám začaly prázdniny o den dřív.
Nicméně, to nic nemění na tom, že jsem se nevyspala... A docela mě to sralo, takže když jsem přišla domů, tak jsem zalezla do postele a normálně nadrzo usla. Vzhledem k tomu mýmu ponocování se ale není čemu divit, že... A vzbudila jsem se vlastně před chvílí. Donutila jsem se z té postele vylézt a teď vám tu strašíím online. :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář