Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 11. 2010

26. 11. 2010

14.jpgAhojky. Myslela jsem si, že v noci ze včera na dnešek potáhnu takzvanej all-nighter, ale nepovedlo se. Přeci jenom, lepší spát aspoň pět hodin, než nic. A proč jenom pět? Protože jsme měli dneska na sedmou a já chodívám spát běžně v jednu ráno.
Měli jsme na sedmou, protože jsme měli fyzikální laboratorky. Byla to kupodivu docela sranda. Tak, když se u jednoho stolu sejdu já, Honza Halas, Pavel, Petr a Adam, tak to jinak, než vesele jít nemůže. No ne? Já myslím teda, že ne.
Potom jsme měli dějepis a profesor zapomenul prezentaci, takže jsme místo prezentace jenom sledovali obrázky. No, nemůžu říct, že by mi to vadilo, protože i když je prezentace, tak já se ji snažím ignorovat. Protože když se začnu soustředit na prezentaci, tak automaticky začnu opisovat, to co tam je, místo toho, abych si psala zápisky z toho, co říká profesor. Takže veškeré prezentace ostentativně ignoruju a pouze poslouchám výklad.
Když jsem potom šla do další hodiny, tak na chodbě byl strašnej smrad. Následně jsem se dozvěděla, že to má nasvědomí jistý proefsor - Radek Matuška, protože chce, aby škola koupila nějáký dygestoře, či co to. No, uvidíme, jestli se mu to podaří.
Po dějáku byla němčina. Četli jsme příběh z knížečky. Docela nuda. Ony totiž údajně maj být ty příběhy děsně vtipný, ale já na tom nic vtipnýho nevidím. A četli jsme proto, že v půlce učebny nefungovaly půl vyučovací hodiny světla. Holt škola šetří, tak furt něco vypínají.
V biologii, která následovala, jsme se bavili o mužských pohlavních orgánech. Nakonec jsme se dostali k homosexuálům. Já, známá yaoi fanynika, jsem si myslela, že by to mohlo být něco zajímavýho, ale ono ne. Ono jenom, že hormony s orientací nemají nic společnýho... Tak zase nic zajímavýho... No, ale s tím nic nenadělám.
O volné hodině jsem se s knihou uchýlila do učebny 02, kde jsme měli pak mít suplovanou češtinu, neboť prof. Kirchnerová si zase dovolila chybět. Sakra, taky si mohla vybrat jiný den. To bylo totiž strašně nefér. My tam čekali dvě hodiny na seminář, pár nás takovejch chudáků a ostatní si normálně šli hned po biologii dom... No není to bordel? Já bych řekla, že je. A to dost velkej! Zabit toj totok...
Ale pak byla informatika, což nebylo špatné. Opakovali jsme excel a já myslím, že už tomu pomalu začínám přicházet na kloub. Jinak bereme statistiku, tak jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze. Určitě nic pěknýho, jak znám Radka...
A potom jsem dorazila domů. A tam jsem si zapla počítač. A na něm jsem chvíli hrála DragonFable. Už aby tam bylo 100% na těch bitvách proti zvlčilým jídlům z dne díkuvzdání... Jojo, v DFku je Thanksgiving. Respektive Thankstaking.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář