Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 10. 2010

27. 10. 2010

3.jpgDneska je opravdu dobrý den. Spala jsem do půl jedné, takže pohodička. Hlavně proto, že jsou prázdniny. To víte, není nad to si pořádně pospat. Já jsem totiž od přírody tvor, co se rád válí v posteli.
Když jsem vstala, tak jsem si šla zapnout topení, protože byla zima a já zimu moc nemusím. Pak jsem si zapla počítač a hrála hry na Facebooku, kterej jinak moc nemusím. Hrála jsem Treasure Isle, Treasure Madness a IcyTower. Tři hry, který pravidelně hraju, když se najde chvilka.
Uvažuju, že bych se konečně vrhla zase na psaní povídky, i když se mi moc nechce a mám sto chutí nechat to až na zítra, ale jsou lidi, kterým jsem to slíbila. Nicméně, zase na druhou stranu, já říkala do čtvrtka. A u mě říct do čtvrtka znamená včetně čtvrtka, takže to asi fakt nechám na zítra, ale uvidíme.
Co budu dál dělat přes den, to je mi záhadou, ale já snad něco vymyslím. Možná zase začnu hrát Assassin's Creen dva. Možná vyrybařím něco úplně jinýho, možná budu malovat, což bych ale vážně mohla. No, uvidíme. Já se nechám překvapit. A vy se taky budete muset nechat překvapit.
Večer mám jízdu v autoškole, tak se těším. Už jsem dlouho žádnou neměla. A popravdě, už mi to chybí, já si nemůžu pomoct, ale řídím strašně ráda. Jo, možná jsem divná, ale je to tak. Prostě už se nemůžu dočkat. :D Šílenec, naprostej, já vím...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář