Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 11. 2010

27. 11. 2010

15.jpgDneska jsem vstávala kolem desáté. A hned, jak jsem se oblíkla, tak jsme s matkou vyrazily do Vaňkovky. Měly jsme tam sraz s babičkou a dědou. Došly jsme tam a zatímco matka jim šla naproti k druhýmu vchodu, já jsem šla do Papeterie, protože jsem si chtěla koupit nějáké tužky.
No, místo tužek jsem si nakonec koupila fixy na kreslení mangy. Tak jsem ráda, protože jsou super. Nemůžu si stěžovat. Pak si ale ještě musím koupit další sady. Je jich totiž několik. A já si koupila jenom dvě.
Ve Vaňkovce jsme si dali pizzu, jako oběd. No, nebo spíš snídaně. A pak šli oni ještě do restaurace, zatímco já jsem šla napřed do města, chtěla jsem si zajít do Barviče, protože jsem doufala, že by třeba už mohl být nový Hraničářův učeň. Bohužel, nebyl.
TAk jsem si aspoň koupila jednu mangu. Zatím jsem ji nečetla, tak jsem na ni zvědavá. Stává se ze mě profesionální závislák na manze a anime. Už to tak asi bude.
Po úspěšném neúspěchu u Barviče jsem se vydala do Špalku, kde bylo kino. Po cestě jsem se ovšem stavila v Bontonlandu, kde jsem se chtěla porozhlédnout, jestli nenarazím na Devil May Cry III PC hru. Bohužel, bez úspěchu. TAkže zase nic.
A potom jsem se už konečně vydala do kina. Byla jsem tam brzo a oni tam ještě nebyli, tak jsem si tam sedla, nejdřív na zem, a potom, až zpřístupnili třetí patro, kde byly kino sály a různé občerstvení a hlavně stoly a židle, tak potom tam. A četla jsem si. Dorazila jsem třetí díl Pirátů z Karibiku s podtitulem Malestrom. A jelikož jsem předvídala, tak jsem si s sebou vzala i druhou knihu. A tou je Sherlock Holmes. Tak jsem začala číst tu. Moc daleko jsem se ale nedostala, protože dorazili ostatní.
A tak jsme se vydali dovnitř do kinosálu. Šli jsme na sedmičku Harryho Pottera. HOdně věcí ale z filmu vynechali. Hodně důležitých věcí. Myslím, že ti, co nečetli knihu, by to nepochopili. Navíc, tam za nama seděli takoví, no divní. Pořád vyšilovali, že se bojí. Když se sakra bojí, tak neměli chodit. Já osobně si myslím, že to děsivý nebylo. Děsivý to bude, až zabijou Snapea, protože toho mám ráda.
Jo, ale co jim na tom filmu musím pochoválit, je to, že mladý Grindelwald vypadá opravdu dobře. Toho jsem si oblíbila. Na toho si opravdu stěžovat nemůžu. Škoda, že se tam skoro nevyskytuje. Docela mě to sere. Ten byl fajn.
No, a pak jsme zamířili domů, kde jsme s babičkou hráli vědomostní společenskou hru Svět. Vyhrála to jak na potvoru matka. A já jsem skončila poslední. No, její panáček byl smeten mým kloboučníkem a ten byl pak postaven na místo vítězů. :D Takže jsem vlastně vyhrála já.
A to je asi všechno. Jo, akorát jsem teda zkoušela ty nový tužky. Možná to sem naskenuju, i když to ještě není hotový... Uvidíme. Ale spíš si asi budete muset počkat, až to bude hotový, než to sem dám. :D Známe mě, no ne?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vgs

(GaBuSzKa, 29. 11. 2010 19:03)

VGS začíínáá!..na mém blogu je zadání!
www.disney-star-miley-cyrus.blog.cz

VGS :)

(erík :0), 27. 11. 2010 21:50)

jasně, že to nebude vadit :)
PS: jj, dává to smysl :)