Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 4. 2012

1.jpg    Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Ale nebojte, ještě žiju. Akorát prostě už začaly maturity, tak nemám čas. Navíc, začala jsem se znova koukat na Hvězdnou bránu, což má na svědomí fanfiction.net, protože jsem tam našla zajímavý crossovery s právě Stargate. Byla to Mumie a pak Naruto a taky Resident Evil, což ale sice je úžasnej nápad, ale ty povídky v té kategorii nestály za nic. 
   A taky jsem zjistila, že poslední dobou čtu prakticky samé crossovery. :D A víte, co za to může? Jistý crossover, který byl vlastně Pán prstenů, ale s charaktery z anime Prince of Tennis. :D 
   No, ale každopádně, k tomu hlavnímu. Ne, rozhodně to tady nehodlám nechat umřít, jen chci, abyste věděli, že asi nebudu přidávat něják extra často... Prostě teď nemám moc času. Ale pokusím se sem aspoň čas od času něco přihodit. 
   A pořád platí to, že uvítám jakékoli nápady na názory. :) Taky se furt chystám na to, že sem hodím recenzi na Císaře Nihon-jinu, nebo na hru Resident Evil, kterou jsem ale ještě nedohrála. Takže se asi budete muset spokojit s tím Císařem Nihon-jinu. Ale nebude to hned. :D Sice jsem to nedávno přečetla, takže to mám v živé paměti, ale tak... Já to v ní měla i předtím. Je to totiž dle mého názoru ten nejlepší díl ze série Hraničářův učeň. :) No, každopádně. Myslím, že se můžete těšit, že sem rozhodně něco přijde. 
   Jinak dneska u nás ve škole bylo poslední zvonění, kterého jsem se rozhodla neúčastnit. Je to šaškárna a já nehodlám dělat nějákýho pitomýho ufouna. Jako sorry, ale ne. No, tak jsem si udělala volno a aspoň jsem se vyspala. :) Což považuju za mnohem lepší, než se někde producírovat zmalovaná zelenou barvou. Děkuji, nechci. 
   Druhýho a třetího pak píšu státní maturity, tak jsem zvědavá. :D A pak mám zas nějáký čas volno, protože maturitní ročníky už do školy nechodí. Dneska to bylo naposled. No, pro mě včera. xD Ale to se vsákne. xD Neřešte, já si prostě musím na tu šaškárnu postěžovat! Navíc je to prachsprostý žebrání! Pokud sakra chcou maturitní chlastačku, ať si to zaplatí ze svých vlastních peněz! Proč by jim měl někdo přispívat na chlast?! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(nancy, 12. 6. 2012 21:50)

pretoze chlast je drahy, preto

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 13. 6. 2012 16:38)

Tak nemaj chlastat.