Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 1. 2011

kai-a-ray-1.jpg   Ahojky, dlouho jsem do téhle rubriky nic nepřidala a tak jsem se rozhodla to napravit. Poslední dobou se totiž spíš zabývám psaním povídek. Konkrétně Démona. Zatím je napsaných šest dílů a věřím, že sedmý se mi povede sepsat zítra.
   Ale co k dnešku? Ráno jsem měla na devátou, protože minulý týden sem měla na sedmou. Tak jsem si mohla trošku přispat. Ale vstávat se mi tak jakot ak nechtělo. No, ono se ale není čemu divit, když chodím spát v jednu v noci.
   Tak jsem se teda vyštrachala z postele a připravila se do školy. Byla sem tam brzo a tak jsem čekala před třídou, než začneme. Protože tam před nama maj hodinu římani. První hodinu jsme měli dějepis. Probírali jsme Napoleona a je to docela zajímavý. Na další pololetí nám vymyslel, že všichni budeme buď zkoušení, nebo budeme mít presentaci o někom. Ještě jsem se nerozhodla, co z toho si vyberu. Ale asi to bude nakonec ta presentace.
   Potom jsme měli jazyky. Já němčinu. A v němčině jsme se bavili o nádraží. Konečně, po dvou letech se dostáváme k probírání něčeho, co nám vlastně k něčemu bude. Sakra, kdy budu v životě potřebovat vědět, jak se řekne "spříšeženstvo" nebo "spolkový kancléř"? Myslím, že nikdy. A když bych to už mermomocí někdy musela použít, tak to určitě nebude v běžné mluvě, tak si to v pohodě najdu ve slovníku.
   No, a pak jsme měli biologii. Ne v biologii, ale ve sto štyrce. Protože v biologii probíhala olympiáda z biologie, které se od nás ze třídy účastnil Petr. A nejlepší je, že jsem si ráno chystala věci. Teď se dívám do rozvrhu, jestli máme matiku, nebo ne, jako jestli ji mám z té tašky vyndat, nebo ne. Matiku nemáme, tak vytáhnu sešit, o kterým si myslím, že je to matika, jenže teď v biologii, hledám sešit a co najdu, tu matematiku, co jsem myslela, že jsem vytáhla... Takže naprosto úžasný... Fakt jako...
   Ale tak, sem si psala holt poznámky jinam. Se nedalo nic dělat.
   No, a pak jsme vlastně šli dom, protože suplovaná čeština nám nakonec odpadla a mně odpadl i seminář, tak jsem tam nemusela tvrdnout. Což rozhodně nebylo na škodu. :) No nemyslíte? I když je zase na druhou stranu pravda, že jsem se na ten seminář těšila... Ale tak, co se dá dělat, že... Nic. Akorát to přežit.
   Tak jsem jela domů s tím, že o půl druhé si půjdu na poštu koupit známky. Protože až tehdy otevírali, tak jsem měla nějáký dvě hoďky volna, než to toto. Tak jsem si četla mýtus. Protože jsem si v knihovně sehnala hned tři na sebe navazující díly. :D Ale ještě nejdřív jsem napsala jeden dopis. Aničce. A pak jsem ještě popadla knihy, který jsem měla půjčený tady od nás z knihovny a šla jsem do knihovny. I s tím dopisem.
   Půjčila jsem si dva Gardenery a jednu Clarkovou.A pak jsem se vydala na tu poštu, abych si koupila známky, abych mohla odeslat ten dopis. Sem si jich koupila deset. Rovnou na místě jsem jednu nalepila na dopis a hodila ho do schránky, co byla hned vedle pošty. Tak tohle jsem konečně vyřešila. Holt jsem něják až do dneška neměla čas ty známky koupit... :D To jsem celá já - nechávat všechno na poslední chvíli. Ale měla bych se to odnaučit.
   A to je asi tak všechno. Jinak jsem vlastně nic zajímavýho už nedělala. Akorát jsem skypovala s Mariannou a ta mi říkala cosi o jakýmsi církevním časopisu a že chtěla do něj napsat cosi o svobodě. Tak mi vnukla nápad, že bych na toto téma mohla něco napsat. Ale nevím to jistě. Uvidíme. Něják se mi do toho teď nechce. Holt jsem se rozhodla zkouknout postupně všech pětset dílu Detektiva Conana. Co pětset, ono jich je přes pětset. Takže mám co dělat. Jsem zatím u jednatřicátýho dílu.
   A to je ode mě v tuhle chvíli vše.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář