Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 10. 2010

28. 10. 2010

1.jpgAhojky, dneska to vypadá na docela dobrý den. Ale nepředbíhat. Začneme nocí. Kolem půl druhé ráno jsem slyšela, jak matka jde dolů do obýváku, kde byl otec. O něčem se bavili a já jsem od přírody zvědavý člověk. Tak jsem vylezla z postele a šla za nima.
Nejprve jsme se s otcem jen tak kočkovali a dohadovali se o tom, co bude běžet v televizi, protože mi tam nechtěl nechat Animal Planet, což vypadalo jako jediný zajímavý.
Ale nakonec se rozhovor stáčel bůhví, kam. :D A ve výsledku jsme si dávali otázky ze hry Svět, což je vědomostní desková společenská hra. A já ji mám moc ráda. Obzvlášť otázky z oblasti Asie, Japonska. Nebo Egypta. Ještě by to chtělo více otázek na Peru a Nazca lines a vůbec civilizaci Inků. Těch tam moc není.
No, nakonec jsme to zabalili a já šla spát. A ráno jsem se probudila a byla jsem nucená si navlíct mikinu, protože byla pěkná kosa nostra. Zapla jsem počítač, prohlížela jsem si obrázky na DÁčku od Milwy a zjistila jsem, že by možná stálo za to přečíst si povídku Ve stínu hor. A tak jsem začala a nemůžu říct, že bych si stěžovala. :D
Co bude dál, to se ještě uvidí, protože i když jsem na začátku psala, že bude dobrý den, tak pravdou je, že se mi něják vůbec nic nechce dělat. Ale asi se k tomu budu muset dokopat. Uvidíme, co z toho ještě vznikne. Držte palce, abych něco vymyslela.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář