Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 11. 2010

28. 11. 2010

16.jpgDnes jsem vstávala docela pozdě. Až o půl dvanácté. No, ale když člověk chodí spát až po půlnoci, a to i v době, kdy má školu, tak se tomu snad ani nejde divit, no ne?
Když jsem vstala, tak jsem šla na počítač. První, co jsem udělala, bylo, že jsem zkontrolovala maila. Potom jsem se vrhla na vytváření avatarů do VGS, kde jsem přihlášená. Nejsou nejhorší, ale mohly být i lepší. Jsem zvědavá, kolik bodů za nědo stanu. 
Potom jsem šla na facebook zahrát si Treasure Isle. Já už tam ani z jinýho důvodu nechodím. Jenom kvůli této jedné hře. :D Jo, jsem divná, ale je to to jediný, co mě na facebooku baví.
K obědu jsem měla bramborový placky. Byly dobrý, ale bylo jich moc. Ale to nevadí. Hlavně, že byly dobrý. A to, že jich bylo moc nevadí proto, že jsem je prostě nechala. No, ale tohle nikoho z vás nezajímá, že? No jasně, vždyť jsem si to myslela. :D
Nakonec jsem se pustila do malování. Namalovala jsem tři obrázky. Pokusím se je sem v dohledné době dát. Nevím ale ještě, jestli je dám do skic, nebo do normálních obrázků. V PFku jsem si pohrála s pozadím, takže mají docela zajímavý výzor. No, nechte se překvapit. A aby se neřeklo, tak já je sem dám. :D A pak uvidíme, co s tím zrobýte. :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

VGS :)

(erík :0), 29. 11. 2010 16:25)

jj, avatary došly :)