Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 9. 2012

4.jpg

    Ahoj, tak se po dlouhé době zase hlásím. :) Jo, už jsem tu dlouho nebyla, ale tak, začala mi škola a holt přechod na univerzitu je přechod na univerzitu. Chvilku trvalo, než jsem si na nové prostředí zvykla. Ale zvykla jsem si a nemůžu si stěžovat. Je to hodně jiný, než základka nebo gympl. Člověk si rozvrh sestavuje sám dle vlastního uvážení, takže třeba v pondělí mám na ráno na osum dvouhodinovku a to je všechno. Stejné to mám například ve středu. 
   No, tak prostě chvilku trvalo, než jsem si na tu volnost zvykla. Ale hlavní je, že už to je jaksi zajetý, takže počítám s tím, že nejpozději přespříští týden bych zase začala přidávat víc. A proč až přespříští? No, tak to hlavně proto, že příští týden v pátek je imatrikulace, která je pro mne bohužel povinná a taky si musím příští týden vyřídit novou šalinkartu a pokud možno zprovoznit připojení na univerzitní internet. Zatím jsem dva týdny ve škole přežívala bez něj. Ale obávám se, že to tak nemůže být napořád.
   Takže tak. Ano, dnes je to krátké, ale ono se toho moc nedělo a já vám chtěla hlavně říct, kdy zase začnu pořádně přidávat. No, jak říkám, nejpozději přespříští týden by to mělo být. Respektive příští týden v sobotu, kdy budu mít po imatrikulaci. Vám napíšu co za šaškárnu to bylo. Bohužel vyžadujou dokonce společenský oblečení...
   Asi jim nedošlo, že nejsem společenský tvor. No jo no, tak se holt nedá nic dělat. Pro změnu zas někam půjdu v sukni... A ne, nelíbí se mi to!
   Tak se zatím mějte a já idu přemýšlet, co bych mohla dělat a jestli náhodou by nebylo vhodné se pustit do psaní povídek. xD 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář