Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 11. 2010

3. 11. 2010

4.jpgChá, ahojte. Dneska jsem tu docela pozdě, co? Ale ono to jinak nešlo. Protože po škole jsem měla soubor a po souboru jsem si šla koupit šalinkartu a pak jsem ještě měla autoškolu.
Ve škole byla celkem nuda. Ale, v angličtině jsme byli všeho všudy tři. Takže hodně málo. Ve výsledku jsme sledovali How I met your mother. Ale já to vzdala a četla jsem si. Nakonec nám ještě Martini rozdal časopisy, co jsme si objednali. Ještě jsem to moc neprošla, ale určitě projdu. Protože se mi ten časopis líbí.
A v ZSV jsme se bavili o čem? Héj, já si to nepamatuju... Myslím, že o státě. Ale to je vedlejší. Protože mě ZSV stejně nebaví.
Soubor byl super. Nemůžu si pomoct, ale on je ten soubor vážně super. Navíc, hraní ve skupinách je vždy lepší, než když hraje jednotlivec. Jistě, ovšem je to hlavně o lidech. A my máme v souboru opravdu super lidi.
Potom jsem si musela ještě koupit kupón na šalinkartu, protože mi dneska končil ten starej. Tak jsem si aspoň koupila i Balzamovače druhý díl - Manga komix. U Barviče jsem to schrastila. A taky jsem si aktivovala novou kartu.
A autoškola, kteoru jsem měla potom? Super. Miluju jízdu autem. Obzvlášť, když jsem řidič. Jezdili jsme všude možně, nakonec i v ?Pisáreckým? tunelu. Zítra mám další jízdu a tentokrát to bude na dálnici. :) Tak se na to opravdu těším. :) Nehorázně. Nehorázně se na to těším. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář