Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 10. 2010

30. 10. 2010

2.jpgDneska jsem vstávala poměrně brzo. Před devátou. A to je na mě opravdu co říct. Nejdřív jsem něják nic nedělala. Pak jsme si zapla počítač, ale asi mám výpadky paměti, protože absolutně nevím, co jsem na něm dělala. :D Jsem divná, že...
Matka pak jela nakoupit, ale kola u kola jsem jí musela napumpovat já. A řeknu vám, měla jsem z toho pěkně otlačený kolena, jak jsem u toho klečela na těch hrbolatých kachličkách... Příště si beru polštář.
Vrátila se a já jsem se pustila do malování. A teprve teď si uvědomuju, že jsem toho barevnýho Leona Oswalda vlastně dokončila až dnes... Ale sem ho dám asi nejdřív během zířka. Jo, jsem tvor líný, tak se s tím smiřte. :D 
A dokončila jsem i barevnou verzi Anděla Matta. Zkusím ho sem taky během zítřka prasknout. A co dál? Nevím. Ale je docela dost možný, ž ebudu ještě něco kreslit. Poslední dobou mě to dost baví.
Před chvilkou jsem dokončila podzimní design na blog pro kámošku. Je s veverkou! Veverkou z Británie, která překusuje kabely od telefonního vedení a brzdový hadičky. Takže pěkně drzá veverka.
A co bude dál? Nevím, protože dál se přece háže kamením. A já žádný nemám. :D Mrzuté, že? Já bych řekla, že ano. Ale uvidíme, co se ještě dneska stane. :D Noc teprve začíná a já jsem již od přírody noční tvor! Zvykejte si.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář