Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 12. 2011

1e12bc60b5_33211066_o2.jpg   Ahoj, prakticky dva měsíce jsem se neozvala, ale holt jsem neměla co psát. A věřte mi, psát jenom tu svoji rádoby kroniku je nuda. Když k tomu mám ještě něco dalšího, co se dá psát, tak mě to baví, ale nápady prostě nebyly.
   Hej, ale já se polepším, slibuju. :)
   Teďka jsem byla pár dní pryč, v prosinci na začátku jsem byla dva týdny nemocná a pak jsem byla nějákou dobu bez internetu, protože otec neplatil.
   No, ale to už je všechno vyřešený, takže můžu zase začít psát. Samozřejmě uvítám jakékoli podněty. :) To jako bez pardonu.
   No, ale o čem chci psát... O Silvestru.
   Možná proto, že toto bude jeden z posledních článků v roce 2011. Potom rozjedeme novej rok a já si myslím, že sem něco napíšu přesně o půlnoci. Bo se o to aspoň pokusím. Protože přeci jenom, přelom mezi starým a novým rokem máme jenom jednou za rok. xD 
   Jak vůbec hodláte strávit Silvestra? Já osobně to asi prosedím u počítače. Nevím ještě, jestli budu něco psát, nebo koukat na anime, nebo něco hrát, ale vím jistě, že to bude u počítače. Protože rachejtle už mě několik let neberou a na žádnou párty nejdu. Nemám k tomu důvod. Možná proto, že jsem samotář, který je ještě k tomu antisociální.
   Tak prosím napište, jak budete trávit silvestr. Protože to určitě bude zajímavější, než ten můj. xD A ještě byste mohli napsat, jak by vypadal váš ideální silvestr. :)
   Budu se těšit na komentáře. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Silvestr

(Anička, 31. 12. 2011 16:48)

My Silvestra taky něják moc neslavíme.Ted jsi mi připoměla možná něco bouchneme nebo tak ale není to jistý.

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 31. 12. 2011 17:03)

No, tak jak to tak vidím, tak jsme na tom přibližně stejně.:D