Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 11. 2010

6. 11. 2010

5.jpgNo, aby se neřeklo, tak se zmíním i o dvou předchozích dnech. Začněme čtvrtkem. Ve škole se toho moc nedělo. A pokud dělo, tak jsem to zapoměla. Akorát jsme v angličtiěn komentovali toho Steinbecka, co jsme četli. A kterej byl tak strašně nudnej.
Večer jsem potom měla jízdu v autoškole. A jela jsem po dálnici. Super to bylo. :) Moc se mi to líbilo. Fakt, že jo. Holt miluju rychlou jízdu.
A včera jsem se ve škole nudila. Nic moc se nedělo. Ale nemůžu říct, že by mi to vadilo. Aspoň jsem si mohla v klidu číst.
A večer včera jsem měla zase autoškolu. Tentokrát jsme jezdili v centru. A dávali pozor na přednosti a chodce. A normálně, já asi byla včera nějáká potočená. Byť jsem vždycky blikala správně a zatáčela správně, tak i když jsme jeli doleva, já ostentativně řekla doprava. Holt moje pusa mluví dřív, než mozek spracuje data. :D Ježiš, to zní divně... Ale je to pravda.
A dneska? Spala jsem do dvanácti a potom jsem si sedla k počítači, kde jsem udělala pořádek na stránkách, kde mám všechny své grafické výtvory. A ve výsledku jsem udělala kámošce design. A ta kámoška mi teď tady na ICQ říká, že chce originální adresu blogu. Jenže problém je v tom, že dneska je na světě opravdu jenom málo originálních věcí. Dokonce i moje adresa není originální. Přesto, že se tak může jevit. Ale vážně je to jenom okopírovaná fráze z kouzla z knihy ze série Kruhy magie - Čarodějův hrad. Fakt, že jo. Teda, nevím, jestli zrovna z tohoto dílu, ale z jednoho z těch šesti to je stoprocentně. Možná dokonce až z toho posledního. :)
A co du dělat teď? Nevím. To se ještě uvidí. Ale doufám, že něco užitečného. Měla bych, i když se mi nechce. Uvidíme, co vyrybařím.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář