Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 2. 2012

 7.jpg   Ahojky, už jsem se tu zase docela dlouho neukázala. No, možná proto, že poslední dobou není o čem psát. Holt mám místo mozku guláš a to ničemu nepomáhá. Ptáte se proč, že to mám z mozku guláš? Možná proto, že bylo pololetí a já doháněla, co se dalo. 
   No, ale to je teď za mnou a já si užívám jarních prázdnin. Jak? No přece tak, že spím. Doháním spánek a nemůžu si na to stěžovat. I když, jak na to tak koukám, tak se o tyhle mé stránky budu muset začít zase pořádně starat, protože to by jinak nešlo. 
   A co se dnes dělo? No, tak předně, vstávala jsem extra pozdě. A kdy? No, až po jedné hodině odpolední. To je, co? Holt se mi z tý postele nechtělo vylézt... 
   A pak co? No, pak jsem většinou sledovala seriál Scrap Teacher. Nevím, jestli je to i anime, ale já sledovala japonský hraný. I když si furt myslím, že to je i anime. Opravte mě, pokud se pletu, protože hledat se mi to nechce. Každopádně, seriál je to pěkný a hlavně se to tam hemží samýma bishíkama! A to je důležitý!
   Potom jsem četla povídky na fanfiction.net, jak už je mým zvykem a aby toho nebylo málo, tak jsem si nainstalovala prohlížeč google chrom. Nevím, co mne to popadlo, ale možná to nebude na škodu. Rozhodně to nebude na škodu. Firefox si schovám na to své sledování a čtení povídek a v chromu budu dělat užitečnější věci. Jako například psát tyto články. 
   No, a to je asi tak všechno zajímavýho co se dneska dělo. No, možná ještě to, že jsme se s otcem dohadovali o tom, v kterým dílu king konga ten king kong šplhal po těch mrakodrapech. Dospěli jsme k názoru, že v prvním. Možná proto, že jsme se na to tak mezi řečí dívali. :D Ano, dnes byl na TV Barandov, nebo co to bylo za program, King Kong. 
   Ne, že by to byl něják extra super film, ale jako kulisa se to docela dalo. To zase jo. 
   A to by bylo pro dnešek všechno a já se budu snažit něco přidat brzo. Slibuju. Opravdu už nebude tak dlouhá pauza, jaké byly v poslední době. Slibuju! Já se polepším! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář