Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 3. 2011

7.jpg   Ahojky, dneska nám ve škole začal ekonomický kurz a musím říct, že mě to teda zatím neoslovilo. Ono hlavně, když Císař čtyři hodiny v kuse mele o historii ekonomiky a hospodářství, tak jako vopravdu není vo co stát. Naštěstí jsem chytla fleka za monitorem od počítače, takže tam můžu perfektně schovat knihu a číst si. Kdybych neměla knížku, tak asi opravdu u Císařova kecání usnu.
   Po čtyřech hodinách nudných keců jsme měli volnou hodinu a pak jsme měli nějákou externí lektorku, či co to bylo. A probírali jsme paradigmata a spolupráci a důvěru. Jako sory, ale ani to mě moc nebavilo. Pak nám ukázala obrázek.

                    TADY

   Ale ve více stylizované verzi. A pak se nás ptala, kdo tam vidí mladou dívku. No, tak jsem se přihlásila, i přesto, že jsem tam prostě viděla mladýho kluka s čelenkou s pérem. A pak se ptala, kdo tam viděl starou babu. Tu jsem uviděla až poté, co nám ukázala, kde ji tam máme hledat. Né, prostě yaoi degenerace se projevuje vždy a všude.
   Ale pak už byl naštěstí konec. A jelikož jsem měla před flétnou spoustu času, tak jsem šla do města. KOupila jsem si Kočičí holku od Thomase Breziny a pak také pokračování Inkoustového srdce od C. Funkeové. No, a to bych nebyla já, abych nešla do Vágnera. Takže jsem byla i tam.
   A tam jsem si koupila takovej sešitek, linkovanej. Potom dopisní papíry, černý bombičky do pera (Už několik let jsem je nemohla nikde sehnat, až teď se dobrá věc podařila), zelený papíry a několikery nálepky. Holt mamonář. :D
   Ale jsem spokojená. Mám všechno, co jsem potřebovala. Takže dobrý. :)
   Akorát se netěšíím na zítra, kdy bude pokračovat nudný ekonomický kurz. I když, všechno je lepší než normální učení. Obzvlášť, když jediný, co se od nás očekává je to, že tam budeme a budeme ASPOŇ předstírat, že dáváme pozor, když už se rozhodneme ho nedávat.

   BTW: Zítra začnu pracovat na dalším dílu Démona. Je to hlavně zpráva pro ty, co povídku čtou, ale taky pro ty, co ji nečtou, že by to třeba mohli zkusit. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář