Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 4. 2011

14.jpgNesnáším plavání... A právě to je to, co jsme dneska dělali místo těláku... Ale tak, neměla bych asi začínat tak zprostředka... Tak to vezmem pěkně od začátku.
Ráno jsem se vydala do školy. Měli jsme na devátou, tak to mi vyhovovalo. Protože jsem se aspoň trošičku vyspala. Ne moc, ale i ta troška je dobrá. Navíc po tom včerejším zabijáku... To se fakt nedalo... Jsem zapadla do postele včera ještě před půlnocí a to je už hodně co říct.
No, tak dojdu do školy. První hodinu jsme měli chemii. Tak nejprve jsme tak jako probírali, ale pak se řeč stočila na to, že nám zatajil výběr povolání v ekonomickém kurzu. Potom jsme se dostali k anorexii a kdo ví, kam ještě. A nakonec jsme skončili u pozdních příchodů. xD Tak to byla docela prča, protože pak zazvonilo, Holý se tak smutně podíval a pravil: "Tak jsme dnes zase nic neprobrali..."
No dobře, tak zrovna přesně to neřekl, ale určitě si to myslel. Vyjádřil to trochu jinak, ale smutně se opravdu podíval. xD Vypadá to, že to budeme muset probrat příště. xD Po chemii jsme měli zeměpis se Sargim. No, tak nám zadal jakejsi papír s pojmama, který se máme naučit zařadit do mapy. Je toho hora, ale to se bude muset zvládnout.
Poslední před volnou hodinou jsme potom měli angličtinu. Nejprve, teda, nejprve... My tím tu hodinu zabili celou, jsme měli soutěž, jejímž předmětem byla takzvaná reported speech. Dostala jsem se až do finále s Májou, ale potom mě v něm rozsekala. No, ale nevadí, stejně zastávám názor, že lepší je druhé místo, protože za první dostanete zlato, který nemám ráda. Odměna na druhém místě je stříbro. A to já ráda mám. I když je to třeba jenom pomyslně. xD
Na konec hodiny jsme ještě začali probírat phrasal verbs. Nebudu to překládat, protože se mi nechce, i když by to měly být frázový slovesa. xD *právě to přeložila* No, a nakonec nám zazvonilo na obědovou přestávku.
Tak jsem šla hledat Vysloužilku, abych se s ní domluvila na něčem. Povedlo se a potom jsem si šla koupit pití, protože jsem to svoje dopila. A i s tím pitím jsem šla do dvouset jedničky, kde jsme potom měli mít matiku. A zažrala jsem se do Perryho Masona. xD Protože ten případ zamilované tety je opravdu zajímavý. Jsem pár stránek před koncem a pořád nevím, kdo je vrah. xD I když jsou lidi, který podezřívám. A který jsem vyloučila. Uvidíme, kdo tím vrahem je. Mám jisté podezření na Lattyho. Ale jistě to nevíím.
V matematice jsme probírali analytickou geometrii. Není to zas až tak těžký, jak to vypadá. Jenom si člověk musí uvědomit, co je co. Přiznám se ale, že jsem si myslela, že to bude složitější. xD
No jo no. A po matice bylo to slavné plavání, které jsem nakousla na začátku. Nesnášíím ho! Nesnáším a nesnáším! Tak jsme se teda dopravili jedničkou na konečnou a šli k bazénu. Byla jsem tam první, tak jsem si pohrávala s kytkama, co tam rostly. A dostala jsem nápad na obrázek. Sice jsem tu kytku pak ztratila, tak budu muset malovat zpaměti, ale to nic nemění na tom, že to určitě zkusím. A když se nepovede, tak se holt nepovede.
Plavání jako takový byla pěkná votrava. Nejen, že plavání nesnáším, ale taky nejsem schopná plavat s hlavou pod vodou, pokud nemám brejle, který krejou i nos. A on to po nás chtěl. Tak jsem našeho milého Sargiho poslala někam. A jako co! Má být rád, že vůbec plavu. Sem se na to taky mohla vysrat. A neudělala jsem to. Tak ať si milostpán nevyskakuje!
Nakonec nás teda pustil dom. A tak jsem jela jedničkou až na Vozovnu Komín, kde jsem vystoupila a pěšky šla dom. Celou cestu jsem si samozřejmě četla, protože jsem sakra chtěla vědět, kdo je vrah. A stejně to pořád nevím... Takže až dopíšu tento článek, napíšu jeden komentář a udělám nevim co, tak se na to asi vrhnu a dočtu těch pár stránek. A když budu mít dobrou náladu, tak o tom pak možná napíšu článek. To se ještě uvidí. xD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Ayaka, 7. 4. 2011 21:45)

nechceš SB? Byla bych ráda tvůj blog se mi moc líbí....:)
zubiska.blog.cz