Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 4. 2011

15.jpg   Ahojky, dneska jsme ve škole zase měli na sedmou. No, sice jenom půlka z nás, ale i to se počítá. Nicméně, nebylo to dneska tak hrozný, jak jsem si myslela. Laboratorní cvičení, které jsem si vybrala, že budu dělat, se zdá docela jednoduché. A to je dobře. Protože ty složitý, to se mi vůbec nelíbí... Vůbec ne!
   Ty si schovám na dobu, kdy se k někomu budu schopná přifařit. Do tý doby mě ani nehne, abych to dělala. Jo, jsem hroznej člověk, ale pravda je taková, že mě fyzika nebaví!!!
   Když jsme laboratorku udělali, tak bylo teprve čtvrt na devět. Doba, kdy bych normálně teprve čekala na autobus do školy. :D No, ale tak, aspoň jsem mělla čas se podívat na děják. Tak uvidíme, co z toho vyleze. A z čeho? No, z testíku, kterej jsem dopisovala.
   Dnes byl v dějáku dopisovací termín. Takže všichni, kterým chyběl nějáký test si ho dopisovali. Dopisovala jsem revoluci. A ne jenom jednu. Naštěstí to ale vydalo jenom na ten jeden test. Za to jsem ráda, protože dopisovat toho víc, to by mě asi zabilo! 
   Další hodina byla němčina a sledovali jsme jakejsi film, byl o Švýcarsku a byl děsně nudnej. Ale lepší, než se učit, no ne? Já myslím, že určitě.
   Korunu potom nasadilo všemu to, že jsme měli supl na biolu. Takže místo toho, abysme byli v biologii, tak nás Palečková vytáhla do parku, kde strašně foukalo, tak jsme to postupně stejně všichni zabalili a šli dovnitř do školní budovy. Sem si tam stoupla do koutku a četlla jsem si, dokud nezazvonilo, abych se mohla nakvartýrovat do třídy, kde jsme pak měli mít češtinu.
   O volné hodině se drbala Markéta. Prý opisuje při testech. Já osobně na to nemůžu říct ani bů, protože jsem ji to nikdy dělat neviděla. Ovšem, pokud to dělá, tak to není pěkný. Navíc, pokud to dělá, tak jí to všechno prochází. Ale jak říkám, k tomuto se nemůžu vyjádřit, protože jsem ji to nikdy dělat neviděla.
   A v češtině jsme poslouchali zhudebněného Tlachapouda - báseň z Alenky v říši divů. Myslím, že v tom novým filmu ji cituje Johnny Depp. Stopro to nevím, protože od doby, co jsem to viděla v kině česky, jsem to viděla jenom anglicky. A česky vůbec.
   No, a pak jsme to měli přeložit do normální češtiny, napsat k tomu příběh a ještě vysvětlivky.  A dobrovolníci tu přeloženou verzi mohli ještě zveršovat. Tuto činnost jsem si nechala nakonec, ale povedlo se mi to. Tak jsem ráda, že jsem splnila i bonusový úkol. xD No jo no, když mě veršování baví. xD 
   No, dopsala jsem to společně se zazvoněním zvonku ohlašujícího konec hodiny. Odevzdala jsem a vydala se na informatiku. Probírali jsme další funkce LaTeXu. Nebylo to špatné. Učili jsme se tam dávat obrázky a dělat tabulky a začali jsme matematickou sazbu. Tak jsem zvědavá, jak mi to půjde, až na to dá úkol. xD
   Po skončení vyučování jsem se vydala do města. Chtěla jsem jet trolejákem, ale hajzlík mi ujel před nosem! Tak jsem se naštvala a vydala se na šalinu. A jedničkou jsem si to přihasila na Maliňák. A přes svoboďák až do Barviča. Tam jsem dlouho šmejdila mezi fantasy, než jsem našla, co jsem hledala. Ale i tak jsem toho našla jenom půlku... Protože ta kniha, já si před pár týdny koupila třetí díl a nevšimla jsem si toho, tak jsem se vydala shánět první a druhý. No, bohužel jsem našla jenom druhej. Tak se budu muset ještě podívat znova příště a nebo někde jinde. xD Ale já to najdu, uvidíte. xD 
   Koupila jsem si tedy alespoň ten druhý díl a vydala se do Vágnera. Potřebovala jsem si koupit velkou obálku, protože jsem Aní slíbila, že si ji koupím. xD To vy ale nebudete schopní pochopit. xD Tak se o to radši ani nesnažte. xD A taky jsem si koupila modrý papíry a sešitek s gumičkou a abych nezapoměla, tak asi ješě něco, jenom si teď nevzpomínám, co to bylo. xD 
   Vylezu z Vágnera a du na troleják. Vidím odjet ty, co nepotřebuju, tak se postavím na zastávku a čekám. Stála tam šestatřicítka, ale vzhledem k tomu, že ve chvíli, kdy předjela, dorazila i devětadvacítka, tak jsem se na to vyprdla a počkala na tu.
   Tak si tak v pohodičce a v klídku jedu a co myslíte, že se nestane? Zaseknem se na Náměstí Svornosti... Je tam bouračkka a rozsekanej motocyglista... *mé hantýrky si nevšímejte, to je něco, jak dyž otec řekne cyrgulárka. xD *
   Koukám koukám, co se tam teda dělo a fakt, motorka na dranc a chlap leží na kraji silnice a kdosi mu podpírá hlavu. No, ale víte, co je nejhorší? Jsem krutý člověk! Nechalo mě to naprosto chladnou! I když to byla docela katastrofa.
   Troleják nás nechal vystoupit, že pokud chceme jít pěšo, možem. No, nejdřív jsem váhala, ale pak jsem si řekla, že proč ne. A tedy jsem šla pěšky, tak jsem měla na všechno velice dobrý výhled. Chvilku jsem postála a čekala, co se bude dít, ale nakonec mě to přestalo bavit a vydala jsem se dom.
   Respektive na Přívrat, kde jsem si počkala na autobák, kterej mě dom dovezl. Protože dál se táhnout s tím těžkým báglem, to se mi vopravdu nechtělo... xD No, a tady doma jsem začla psát tento článek. xD A poslouchám u toho starou českou muziku. xD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Muzes :-)

(deese-joque, 12. 4. 2011 8:44)

Ahoj, samozřejmě že muzes :-) vadit mi to nebude :-)

blahblahblha

(Nancy, 9. 4. 2011 23:11)

a preco by ta mala zaujimat nejaka nehoda? pokial to bol neznamy clovek tak je to uplne logicke.

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 9. 4. 2011 23:31)

Jo, možná je to logický pro mě a pro tebe, ale třeba máma se naprosto zhrozila. Tak jsem to tak něják asi srovnávala s její reakcí...

..

(Vivienne, 9. 4. 2011 19:58)

nehoda v přímím přenosu, tak to se mi ještě nestalo