Jdi na obsah Jdi na menu
 


The Elder Scroll IV - Oblivion

5.jpg   Oblivion je čtvrtá hra ze série The Elder Scroll. Nevím, jaké jsou ty předchozí, ale tato opravdu stojí za to. Je to Fantasy RPG a ve hře je spoustu možností. Co je další plus této hry, tak že si do ní můžete stáhnout spoustu doplňků. Například nové rasy, quedsty, nebo zbraně.
   Příběh hry je vlastně o tom, abyste znovu získali Amulet králů, který byl na začátku hry ukraden a dosadili právoplatného krále zpět na trůn. Potíž je v tom, že to se vlastně nikdy nestane, protože on ten amulet pak použije na to, aby zlikvidoval hrozbu, která by jinak rozmetala celej svět.
   Takže země vlastně zůstane bez krále tak jako tak. Ale mapa, na které se pohybujete je rozsáhlá a skýtá mnoho různých úkolů a míst k prozkoumání.
   Jediná nevýhoda je, že místa, která jste ještě nenavštívili, tak se nezobrazí, dokud je nenajdete ručně, tedy nemůžete použít rychlého cestování, ale musíte prostě jet po mapě a hledat, dokud na to místo prostě nenarazíte.
    Toto je asi jediná nevýhoda této hry. Ale i to se dá překonat v momentě, kdy máte koně, kterého získáte splněním úkolů z Temného Bratrstva. A věřte, že toto si vás najde samo, v momentě, kdy někoho zabijete a pak se vyspíte.
   Dál se pak můžete stát součástí zlodějského cechu, cechu bojovníků, nebo cechu mágů, či všeho dohromady, doporučuju ale nejprve udělat zloděje, pak bratrstvo a teprve potom mágy a bojovníky, protože pokud nejprve uděláte mágy a potom zloděje, tak vás z mágů vyhodí, protože při zlodějích kradete od mágů, což je naprostá pakárna. A pokud toto člověk neví dopředu, tak tuto chybu snadno udělá. Já ji při svém prvním hraní udělala a pak jsem to vzdala a začla znova.
   Další hrozbou této hry je nakažtení vampyrismem. Pokud bojujete proti upírům, nechoďte spát, dokud se neuzdravíte v nějáké kapli, protože byste mohli být nakažení a vězte, že i když vám to v momentě nakažení zobrazí hlášku, mnohdy si jí nevšimnete, takže je lepší se uzdravit, než se probudit jako upír. Za předpokladu, že se teda upírem stát nechcete.
   Ale já bych to nedoporučovala, protože to znamená, že vás slunko bude zabíjet, což je docela dost na škodu a nemůžete potom moc použít rychlýho cestování, protože nevíte, jestli bude v lokaci, kam cestujete, den, nebo noc... A když je tam den, tak jste literárně v prdeli... Doslova.
   Ale jinak je to dobrá hra. Rozhodně doporučuju. A pokud ji chcete, tak věřím, že na uloz.to je volně ke stažení. Ale nevím, jak dlouho to budete bez VIP stahování stahovat... *má zaplacený neomezený stahování*

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář