Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ash

 

ash-1.png

Dnešní obrázek je Ash z Pokemonů. Jo, je to vlastně jenom taková pohádka, ale tak, řekla jsem si proč ne. Za návrh děkuju Amely. Doufám, že mám tvoje jméno dobře. :) Pokud ne, tak mě prosím oprav. :) Ne, tak dobrý, mám ho dobře, teď jsem si to zkontrolovala. :)

Ok. A k samotnýmu obrázku. Kreslila jsem ho napřed náčrtek tužkou, potom centropenkou obrys a zbytek je dělaný voskovkama. A abych pravdu řekla, tak si myslím, že na to, že je to voskovkama, se mi to i povedlo. Neříkám, že to nemohlo být lepší, asi mohlo, ale mi se to líbí.

Taktéž doufám, že se líbí i vám, čtenářům. Aspoň trochu. =D No, pokud ne, nevadí, ale uvítám všechny komentáře, jakožto i požadavky na to, co bych měla nakreslit příště. Mám obrázky v zásobě, co bych sem mohla dát, ale není nad to, když člověk dostane něco zadanýho. :) Takže pokud chcete něco specifického, neváhejte a napište to. :) Budu se těšit na komentáře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ash

(Amely, 8. 6. 2013 0:27)

Jéé tys ho fakt nakreslila! :) Tak to děkuju. Fakt se ti to povedlo! To já když kreslím, tak mi to vždycky všude nějak ujíždí a je to nějak strašně deformovaný :D No prostě neumím kreslit oči a vlasy, takže tak to potom dopadá.

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 8. 6. 2013 10:51)

Nemáš zač. :) Pokud máš ještě nějáký požadavek, klidně napiš. :) Já, když kreslím, tak mi zase všemožně ujíždí ruky. S těma vždycky bojuju.
Nicméně jsem ráda, že se líbí. :)