Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daniel

img030.png

 Jedna z mých nynějších postav v DF. První obrázek je Daniel, jak by vypadal, kdyby nebyl oděný v černé. A myslím, že má taky teďkonc jiný vlasy. Ale ty jsem vlastně měnila až v době, kdy byl obrázek dokončený, takže to mě omlouvá. Je to kreslený fixkama. Aspoň myslím, že jsem nic jinýho nepoužila. A tu jeho hůlčičku, tak tu jsem tvořila na základě toho, jak vypadá hůl, kterou má Dark Magician z Yu-Gi-Oh! Uznávám ovšem, že se moc nepovedla.

img053.png

Druhý z obrázků je taktéž kreslený fixkama, ovšem, čím se od prvního liší, je, že je dělaný spíš v takovým tom post-apokalyptyckým stylu. Daniel na tomto obrázku je více větrem ošlehaný a má takovej ten dlouhej kabát, vysoký boty. A nemá hůl. Místo toho pod kabátem schovává beretu. Ale přiznám se, že ta póza se prostě nepovedla. Mělo to vypadat trochu jinak, ale něják to nevyšlo. Myslím, že dneska bych to asi nakreslila líp.

Budu se těšit na jakékoli vaše připomínky, poznámky, či jiné komentáře. A pokud byste chtěli, abych nakreslila něco specifického, tak stačí říct. Klidně si můžete i říct, čím to mám nakreslit. A pokud to vlastním, tak provedu. Pokud ne, tak si médium vyberu sama. Těším se na vaše komentáře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Amely

(..., 19. 6. 2013 18:19)

Obrázky se mi oba líbí. Ale nemá na tom druhým obrázku nějak špatně přetočenou nohu? Schválně jsem si stoupla a zkoušela, jestli tak jde stát :D a fakt to nejde. Ale vlastně na co realistické obrázky, na to máme fotky:)

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 19. 6. 2013 18:24)

No, on je ten druhej celkově nějákej divnej... Hlavně je ale starej. Tak možná to bude tím. xD

Amely

(..., 19. 6. 2013 20:50)

Ale nee, je moc pěknej, já mám úplně ráda postavy v pláštích, ještě třeba sepnutý elfí sponou. Akorát ta noha mě prostě nějak zarazila:)