Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eyes Rutherford

img022.png

 Tentokrát budou v článku dokonce obrázky dva. Je to proto, že Eyese jsem namalovala dvakrát. Jednou zepředu a poddruhé z profilu. Oboje dvoje je kresleno nejprve tužkou a potom jsem to dodělala pastelkama. Víc se mi líbí ten, co je zepředu, ale ten zboku taky není špatný. Nejsem si jistá, jak to zprasil skener, ale ten zboku, no, v originále má celkem divnou barvu kůže. Jinak si ale myslím, že obrázky nejsou špatné.

Ten zepředu byl malovaný první, proto jsem se také rozhodla, že bude v článku umístěn první. Byl malovaný v době, kdy jsem byla schopná se na anime Spiral, ze kterého Eyes je, dívat klidně i furt dokola. A ani ne dívat, stačilo mi, když jsem měla zvuk a prostě jsem to poslouchala. Spiral je super anime, které je takové hodně mysteriózní a protkané záhadami. Mnoho z těch záhad se vlastně ani pořádně nevyřeší. To byste si asi museli přečíst mangu, kterou já jsem nečetla.

img021.png

Druhý obrázek je ten zboku, který jsem i jako druhý malovala. Jak jsem již psala, myslím, že jsou trochu zprasený ty pleťový odstíny, ale jinak jsem s obrázkem spokojená. Taky mi to dalo celkem práci. Bylo to v době, kdy jsem ještě s pastelkama nebyla tak zběhlá, jako teď.

Doufám, že se vám obrázky líbí a že zde zanecháte komentář. Velice ráda si je přetu. Opět bych také chtěla připomenout, že mi můžete napsat s konkrétní věcí, co mám nakreslit a já se vám pokusím vyhovět. Pokud chcete, můžete přidat i čím bych to měla nakreslit. Pokud to nenapíšete, tak si budu kreslit tím, čím uznám za vhodné. No, budu se těšit na vaše komentáře, kterých doufám bude hodně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář