Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kai Hiwatari

    Ahoj, mám pro vás dobrou zprávu. Konečně jsem se dokopala k tomu, abych zprovoznila skener. Tedy, naskenovala jsem nové obrázky a to mě nakoplo k tomu, abych sem konečně hodila ty staré. Někteří z vás si možná pamatují, že zde mé obrázky v minulosti byly. Smazala jsem je z organizačních důvodů. Byl v tom bordel a to já nemůžu potřebovat. Tedy proto. 
   Ale teď jsou zpět a já je postupně všechny zveřejním. :) Neděste se, když jich někdy v jednom článku bude pěkná fůra, protože jsem se rozhodla, že jeden obrázek na jeden článek je blbost, takže to udělám delší. 
img001.png   A první tři obrázky jsou z anime Beyblade. Na všech je postava Kaie, což z tohoto anime je můj favorit. Tady ten první byl dělaný jenom jako jakýsi pokus. Ani jsem se tehdy moc nesnažila. Bylo to jen tak, jsem si prostě jenom čmárala. Ale myslím, že na to, že jsem se nesnažila, to není vůbec španý. Kdybych se bývala snažila, tak vám teď povím, že toto je vrak a nestojí za nic, ale nesnažila jsem se, takže... 
img002.png   Další obrázek je jenom černobílá skica, kterou jsem původně ani neměla v plánu skenovat. Ale když jsem se na to pak dívala, řekla jsem si, že to nevypadá špatně. Akorát si musíte odmyslet ty modrý flíčky, protože je to skenovaný dávno a tehdy jsem to ještě vždycky trochu ztmavovala v PFku, aby to bylo líp vidět. No, a tak to dopadlo, když jsem to trochu přehnala. 
   Jinak se mi obrázek ale líbí. Má lepší oči, než ten předchozí. Sice to mělo být jen tak hala bala, ale vylezl z toho docela pěkný kousek. Pevně doufám, že se vám aspoň trošku líbí. A pokud byste chtěli, tak můžete i nechat komentář. :) Budu za něj ráda. 
   Ale teď už se pojďme podívat na obrázek poslední. 
img007.png   Tady je. Myslím, že není špatný. Dokonce si myslím, že je z těchto tří nejpovedenější. A to nejenom kvůli tomu, že je barevný, ale kvůli tomu, že jsem se tentokrát i snažila. A myslím, že se mi povedlo udělat celkem zajímavě to stínování. Jasný, není to nejlepší, mám i hezčí obrázky, ale z těchto tří se mi líbí nejvíc. 
   A co vy? Který se vám líbí nejvíc? A který naopak nejmíň? Viděli jste někdy anime Beyblade? Ano? Ne? Pokud ano, líbilo se vám? Pokud ne, podívali byste se na něj někdy? 
   A aby toho nebylo málo, tak jestli chcete, tak mi můžete napsat, co byste chtěli abych namalovala. Teda, pokud vám na to nestačí anketa v menu. Pokud vám stačí, tak prosím hlasujte. Budu ráda za každý hlas, který tam dáte. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Amely, 21. 5. 2013 1:07)

Nejvíc se mi líbí ten druhý, ten je naprosto úžasný! Jinak Beyblade jsem sledovala, ale přišlo mi to jako strašná kravina, tak jsem pak přestala. Ale vidíš, teď mě napadlo, nechceš namalovat Ashe z Pokémonů? :D To jsem v mládí hodně sledovala.

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 21. 5. 2013 13:38)

Ahoj, děkuji ti za komentář. :) A Ashe bych namalovat mohla. :) Ovšem nezaručuju, že to bude hned. Ale pokusím se, aby to bylo co nejdřív. Díky za nápad. :)