Jdi na obsah Jdi na menu
 


Macubex

obrazek--5-.png

    Tentokrát vám přináším obrázek z anime Get Backers. Je jenom jeden, protože jsem jich z tohohle anime víc nenakreslila. Postava se jmenuje Macubex. A i když není zrovna nejkladnější, není ani vyloženě záporná. Je to taková ta záporně kladná postava, kterou ze začátku budete ale vidět jen jako čistě zápornou. Nenechte se tím ale odradit. 
   Obrázek je malovaný obyčejnou tužkou a myslím si, že jsem ho malovala ve škole. Jestli to datum na tom obrázku čtu dobře, tak to bylo loni na konci ledna. A další věc, jestli se nepletu, tak jsem to kreslila v tvůrčím psaní, ještě na gymplu. 
   Holt jsem měla všechno hotový, tak jsem si čmárala. Já za to nemůžu, že jsem byla rychlá. 
   Jinak se mi obrázek moc líbí a na to, že to původně měla být jenom rychlá skica si myslím, že je to opravdu dobrý. Je kreslený podle jakýhosi obrázku, co jsem našla na internetu a věřte mi to nebo ne, bylo to až po nějáké době, co jsem zjistila, že je to vlastně Macubex.
   Těším se na vaše názory na tento obrázek a v brzké době vám sem hodím další várku (nebo spíš obrázek). Nejsem si jistá, z čeho to bude tentokrát, ale mám pocit, že to bude obrázek buď z anime Prince of Tennis nebo Hunter x Hunter. Nevím, který ale jeden z nich to bude. 
   Tak pište, co si myslíte a já se těším na vaše komentáře. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tvůj obrázek

(Lira, 29. 3. 2014 18:48)

Tvůj obrázek se mi líbí, také kreslím. Ale mohu se zeptat, co asi cítí? Mám pocit, že je naštvaný, ale nedá se to nějak určit podle toho obličeje :)
Seriál neznám, ale možná bych se mohla podívat, ráda zkusím něco nového.

Kdybys chtěla vidět mé obrázky, jsou zas na mém blogu: moje-kniha.pise.cz