Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monstra

obrazek--36-.png

Mám pro vás dva obrázky, které jsou kreslené podle monster v Adventure Quest a DragonFable. To první se myslím jmenuje Mermazon a je právě z AQ. To druhé je variace na monstra z DF. Není to žádný konkrétní monstrum, ale je to postaveno na monstrách jako jsou Lava Glob nebo Snowball. Prostě takový Bloby. No, to je fuk.

Myslím si, že obrázky nejsou špatný. Tady ten první, ten je kreslený buď pastelkama, nebo progresem. Nejsem si jistá, ale jedno z toho to je určitě. Je kreslený už strašně dávno a je vlastně kreslený podruhé. Měla jsem ještě původní verzi, ale tu jsem zlikvidovala, protože stála za psí štěk. No, dofuám, že se vám obrázek aspoň trochu líbí.

obrazek.png

Druhý je kreslený fixama, takovýma těma s tím štětcovým koncem. Je do toho zamíchaná taky nějáká ta pastelka, ale myslím, že jsemt o primárně kreslila těma fixama. Nemyslím si, že je to něják extra špatný. Jo, mohlo to být lepší, to nepopírám, ale kreslila jsem to z hlavy a původně to měla být jen taková jakási skica, se kterou se nemělo nic dělat.

Budu se těšit na vaše komentáře a doufám, že se vám obrázky aspoň trochu líbily. Také můžete psát, co bych mohla namalovat, jestli se vám teda chce. Pokusím se vyhovět každému, i když to nezaručuju.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář