Jdi na obsah Jdi na menu
 


Toshiro Hitsugaya

 1.png

Obrázek jsem kreslila pár dní zpět. Teda, tehdy jsem ho dokončila. Myslím, že to bylo roztahaný do minimálně dvou, možná dokonce tří dnů. Je na něm Toshiro, kapitán 10. divize z Bleach. Jedna z mých oblíbených postav. Ovšem, není uniformován, má na sobě normální tričko, nebo je to možná košile... Kdo ví. No, to je ale jedno.

Co je důležitý, je to, že je to pastelkama a pozadí fixkou. A u očí si nejsem jistá. Možná jsem taky použila fixku, částečně, ale nevím, už si to nepamatuju. Pokud si na to vzpomenu, dám vám vědět. Teď jsem tady ten obrázek zkoumala, prakticky pod lupou (až na to, že žádnou nemám), ale nevykoumala jsem to.

V co ale doufám, je fakt, že se vám obrázek bude líbit. Kdyžtak nechte komentář, kdyby se vám chtělo, a pokud máte specifické přání ohledně toho, co mám namalovat, napište to taky. :)  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Amely, 12. 6. 2013 14:08)

Tak tenhle je hodně podařený, líbí se mi asi ze všech nejvíc:) Dokonce mi trochu připomíná Draca, nevím proč. Nevím, jestli mám právo na další návrh, když už jsem měla toho Ashe, ale kdybys neměla žádný nápad, tak co třeba nakreslit nějakýho Elfa nebo Elfku?

AnnElfwind

(portae.estranky.cz, 12. 6. 2013 19:22)

Draca v tom sice nevidím... Ale to nevadí. Jsem ovšem ráda, že se líbí. :) Elfové a elfky budou, třebas i nějáký zbrusu nový. :) Ale budou minimálně ty, co jsem měla namalovaný už dlouho a konečně jsem je nedávno naskenovala. :) A díky za návrh. :)