Jdi na obsah Jdi na menu
 


AK - Půjde do kytek?

28. 12. 2010

37.jpgTak jo, asi jste si již stihli všimnout, co se děje v AK. Všichni se tam hádají kvůli hlavnímu správci Tiskařovi. Kvůli tomu, že si na svůj blog píše svoje názory. Uznávám, byly napsané hodně vulgárně, ale to nic nemění na tom, že má každý právo psát si na svůj blog to, co se mu zlíbí.
   Ano, jak říkám, bylo to napsané tak, že pomalu každé druhé slovo bylo sprosté, což je tak trochu v rozporu s pravidly AK, ale jinak to v rozporu s ničím nebylo.
   Slítlo se na něj spoustu lidí, protože si votvíral hubu na homosexuály. Sice jsem yaoi fan-girl, ale to neznamená, že někomu budu nadávat jenom proto, že si myslí, že homosexualita je nemoc. Já mám taky na spoustu věcí negativní názory. Takže docela dokážu pochopit ostatní lidi, co maj názory, co se hodně liší.
   Ale, dnes, před chviličkou, jsem si četla napravené téčkaře. Článek na klub.blog.cz. Prokousala jsem se všema komentářema a docela slušně jsem se u toho pobavila. Proč? Protože sledovat, jak se lidé hádají prakticky kvůli blbostem, to je vždy zábava.
   U článku je anketa o tom, jestli Tiskaře chceme sesadit. Je sice jen orientační, ale i tak, zajímavá věc. Já osobně jsem hlasovala pro ne. Ne, že bych měla něco proti Tiskařovi osobně, to zase ne, ale myslím si, že na to, aby vedl AK má málo trpělivosti. Já neříkám, že já jí mám víc, naopak, já být hlavní správce AK, tak už dávno všechny pošlu do prdele, ale nejsem a ani bych jím být nechtěla. Je to nevděčná práce. A myslím, že až na nedostatek trpělivosti ji Tiskař zastává docela dobře.
   Jistě, jako jedna z těch, co zažili Krutomluva, musím říct, že nejlépe to všechno fungovalo za něj, ale zase na druhou stranu, jako člověk, kterému je šumák, jestli v klubu je, nebo ne, jestli ho za něco z klubu vyhodí, nebo ne, jako člověk, který AK a členství v něm, bere jenom nako nadstandart, bez kterýho by se obešel, říkám děte do háje a přestaňte řešit takový kokotiny.
   Právě to, že mi nezáleží na tom, jestli mě z klubu vyrazí, mi dává naprostou volnost projevu. Ano, v komentářích jsem četla, že Tiskař lidem nadává, posílá je do hajzlu, ale víte, já se mu nedivím... Já bych vás taky poslala do hajzlu. Ono totiž, když se na něho slítnete jak hejno supů a začnete mu nadávat, tak ještě, aby vás do hajzlu neposlal.
   Jasně, Tiskař není dokonalý, ale to není nikdo. Troufám si tvrdit, že by to bývalo šlo všechno vyřešit po dobrém... Sakra, to tady nikdo není na diplomacii? Asi ne, co? Tak se dite bodnout a nerušte o Vánocích... Vopravdu, lepší čas jste si na takový handrkování vo ničem vybrat nemohli...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář