Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anime

2.jpg

Tak jo, nečekejte žádné rozcestníky a obrázky anime, nebo něco podobného, protože tohle bude názor na tyto japonské animované seriály. Mnozí z vás si myslí, že je to pro malé děti, ale mají pravdu jenom z části. Jsou anime, které jsou pro mladší věkovou kategorii, ano, ale pravdou je, že na anime mnohdy koukají i dospělí lidé. Co já vím, tak celkově má tento žánr hodně moc příznivců. Ale, stejně tak i odpůrců.
Co se mě týká, sleduji většinou anime 18+, čili tam jsou většinou nějáké shonen-ai, nebo yaoi (Slash, čili láska mezi dvěma muži), no, ale mnohdy tam toho je k vidění jen málo, takže je to fuk. Ale pravodu je, že za rok tohle budu moct sledovat "legálně."
Ale tady již zacházím trošku mimo téma, i když jenom trošku. Mno, takže - na netu je anime skoro všude, jasně, všude ne, ale jak říkám, je ho tu hodně. Já osobně jsem na to nejdřív nadávala, ale pak jsem se dostala k anglické verzi pokemonů a digimonů,zjistila jsem, že tomu rozumím a tak to začalo. Potom jsem na youtube našla anglicky beyblade a výsledně jsem zkončila u naruta. Nicméně, toho již moc nesleduju. Protože potom jsem oběvila právě ten slash a BLEACH. A teď sleduju prakticky každé anime, které mi padne pod ruku. :) Čím víc dílů, tím lepší.
Ono to není špatné, on si na tom člověk pocvičí angličtinu. Ovšem nesmíte se na tom stát závislí.
Já sama za sebe můžu říct, že nejsem závislá, ale občas když mě něco překvapí, zakřičím místo českého slova slovo japonské, nebo anglické.
Nejčastěji NANI, což znamená COŽE? Mno, takže tak.
Prostě si myslím, že anime může sledovat kdokoli. Ale zase na druhou stranu, myslím, že vyloženě malý děti by měly zůstat u pokemonů, či beybladu, protože sledovat dva chlapy při sexu, to si myslím, není zrovna dobré pro nějáké osmileté dítě.
Mno, takže japanofilové, sledujte, ale nepřežeňte to.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář