Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co ti lidi nevymyslej

akriloth-1.jpg

Nebudu první a řekla bych, že ani poslední, kdo bude o tomto novém zvyšovači návštěvnosti psát, ale stejně mi to nedá.
Možná jste si všimli, možná ne, ale mnohdy když na titulce blog.cz kliknete na nějáký zajímavý nadpis, zobrazí se vám, že požadovaná stránka neexistuje.
Poslední dobou tyto nadpisy obsahují něco ve smyslu "moje nahé foto" a podobné. Bohužial, mnoho lidí se na to nechá nalákat.
Ze zvědavosti jsem na to párkrát klikla taky, ale jak se to furt opakovalo, moje zvědavost se začínala měnit ve vztek z toho, jak jsou lidé schopní si zvýšit návštěvnost.
Těmto lidem je zřejmě úplně jedno, zda je jejich blog kvalitní, záleží jim jenom na tom, aby měli vysokou návštěvnost.
A tak se táži: Co z toho ale mají, když jim počítadlo ukáže nic neznamenající číslo...
Ano, také mám na blogu počítadlo, ale je čistě jen orientační a je mi vcelku jedno, jaké ukazuje hodnoty. To, co je pro mne stěžejní jsou komentáře, které mají hlavu a patu.
Jenže, to těmhle slečnám, které jsou ve většině případů staré mezi 8-14 lety, a které píšou ThááKowoušQým StYLííííšQqem, asi nic neříká. Radši budou mít na počítadle nic neříkající číslo, které získaly podvodnými články, než aby se snažily a psaly články, které opravdu zaujmou.
A když už jsme u toho, tak také budou mít miliardy eSBéŠeQq, které jim budou psát komentáře typu: "AhoJQýý SB, ObÍÍÍÍÍÍhámmm ♥ mucQ..." a podobné hovadiny.
Sakra zamyslete se, to vám opravdu tak moc záleží na nic neříkajícím čísle?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář