Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hero's Heart Day

hero-s-heart-day.png   Ahoj, možná jsem to sem již v minulosti psala, ale Valentýn neslavím. Zato slavím takový něco cosi, co se jmenuje Hero's Heart Day. Je to valstně DragonFableovská obměna Valentýna, ale valentýn jako takový to není.
   Ošéfovaný to má takzvaný Big Daddy, kterého můžete vidět an borázku. Je to ten v tým klimbóku stojící na sudu.
   A jak říkám, tohle je jediný, jak slavím Valentýn, protože z toho člověku můžou kápnout velice dobré zbraně. Holt ony se ty kosy vyplatí. A nejenom ty kosy.
   Hero's Heart Day je event pořádaný každoročně a každý rok do něj přibude nová událost. Je to vlstně stejné jako Frostvale, což je obnova vánoc a Mooglovenu, což je obdoba Halloweenu. V DF je také obdoba díkuvzdání, ale tu si teď nevybavím, jak se jmenuje.
   Normální Valentýn se může jít bodnout, takovou pytlovinu zavlečenou sem z Ameriky neslavím. I když, je pravdou, že povídky na toto téma, hlavně, když to je yaoi/shonnen-ai, jsou velice dobré. Jako důkaz vám sem dávám odkaz na povídku Be my Valentine od Minde.

Poznámka: Obrázek mi nešel vložit, tak vám ho sem asi nedám... Je to škoda, ale je to tak.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nihil-sub-sole-novi.blog.cz

(kappa, 19. 2. 2011 16:06)

taktiež neslávim valentín, myslím si, že s láskou to už aj tak nemá nič spoločné, a keďže nepredávam čokoládové srdiečka, ani si na ňom nezarobím... :D