Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homosexualita... Aneb YAOI forever!

7.jpg

Na začátek se musím přiznat, že samotné slovo homosexualita se mi moc nelíbí. Možná to bude tím, že jsem zblblá japonskými výrazi, které se pro tohle používají v branži anime... I když, no, tohle radši nebudu rozvádět.
Prostě, věřím, že všichni ví, co slovo homosexualita znamená. Vztah mezi osobami stejného pohlaví. Rovnou říkám, že nejsem zrovna příznivce vztahu mezi dvěma ženami, ale nehodlám to nikomu vyvracet. Pokud se dvě holky mají rády, dobře, jejich věc, brát jim to nebudu. Hlavně, když mi to nebudou strkat pod nos.
Nadruhou stranu vztah mezi dvěma muži, to je něco naprosto jiného. Je mi jasné, že by to asi hodně lidí odsoudilo, ale zase na druhou stranu věřím, že většina z těch, co jsou fanoušci anime, by gaye přivítala s otevřenou náručí.
I když velký Yaoi-sama ví, že hlavně proto, aby se mohli koukat, jak si ti dva užívají. Ale co. Já osobně proti gayům nic nemám a vůbec mi nevadí.
Rozhodně by se to podle mě nemělo odsuzovat, protože ne nadarmo se říká, že lásce neporučíš. Myslím, že člověk prostě nemůže ovlivnit, do koho se zamiluje. A tak bysme měli akceptovat to, že vznikají vztahy mezi členy stejného pohlaví. Myslím, že nejdůležitější stejně je to, jestli se mají rádi. A když ano, tak proč jim v pěkném vztahu bránit, že...
No, myslím, že jsem tak trochu poodbočovala do Japonska, ale na druhou stranu, však mě znáte a víte, že já už jiná nebudu. Prostě ne všechno, co je jiné musí být nutně špatné, takže budme tolerantní.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář