Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hry, alias požírač času

5.png

Teď před chvilkou jsem dopsala článek v angličtině na své zahraniční stránky na wordpresu. V článku jsem psala o tom, že některé online hry jsou strašně časožroutské. Prostě, jde o hry, kterým přibývají stále nové věci, prostě takový ty, který mají nekonečný vývoj. Nevím, jestli znáte napřklad DragonFable, nebo Wings of Destiny. Pak taky 4story nebo Dawn of Dragons. A je jich mnohem víc. Toto jsou jenom ty, který jsou opravdu zajímavý a který třeba já hraju.

No, tak hlavní je, když jde o takovéto hry, uvědomit si, že nad tím nesmíte strávit celý den. Deset patnáct minut denně bude bohatě stačit. Jo, ze začátku nad tím možná budete chtít ztrávit času víc, možná proto, že bude rychlejší získat nový level a je to pravda. Navíc, myslím si, že to tak je v každé takové hře. Dokud to jde rychle, tak se od toho člověk nemůže odtrhnout. Jakmile už máte ale třeba level já nevím, 40 nebo 50, tak to začne jít pomaleji. A vy buď můžete začít u hry trávit víc a víc času, nebo můžete třeba zkusit něco jiného. Jak říkám, deset patnáct minut denně, většina her má bonusy, které si můžete každý den posbírat. Většinou to jsou i zkušenosti. Zkuste to. Půjde to sice pomaleji, ale ty bonusy se vám pak budou hodit. Věřte mi. :)

No, a u her, který nemají bonusy si třeba vyhraďte čas, kdy budete hrát. Určete si třeba specifickou půlhodinku každý třetí den, nebo třeba i hodinku, ale hlavně u toho neseďte každý den, protože jinak z toho zblbnete. Vím, o čem mluvím, protože jsem takhle u her trávila strašný kvanta času. Ale teď už ne. Přiznávám, hraju furt, ale je to tak těch deset patnáct minut denně. Teda pokud zrovna nemám chuť něco zabít.

Ale to pak nehraju online hry, ale hry, který mám na harddisku. Například Mount&Blade nebo Residen Evil. Nebo taky Devil May Cry 4, protože prostě, je tam velký zabíjení, dostatek krve a prostě, uklidní mě to. Neříkám, že by to uklidnilo každýho, některý to může rozzuřit ještě víc, ale myslím si, že většinu z nás to uklidní, když můžeme něco zmasakrovat.

No, tak to je vše. Doufám, že jste si z toho něco odnesli a že si zajistíte, že budete mít i jiné koníčky než jen hraní počítačových her. Pokud jiné koníčky už máte, kudos pro vás. :) A tak to má být.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář