Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kopírování po sto padesáté šesté

4.jpg

Já vím, že už s tímhle tématem otravuju nejmíň právě po té stopadesáté šesté, ale já si nemůžu pomoct, když ono je to furt aktuální... A navíc, když kopírujete, dopouštíte se vlastně trestného činu.
Uvažovala jsem, co by bylo, kdyby byl blog.cz něják ošetřen, aby se na něm kopírovat nedalo, aby se nedalo kopírovat z jednoho blogu na druhý. Ano, stále byste mohli kopírovat z různých ofic. stránek, ale když se to tak vezme, alespoň byste pak neodkazovali na sebe mezi sebou.
Protože kdyby se nedalo kopírovat z blogu na blog, tak by zdroj vždycky odkazoval na ofic. stránky a to by bylo alespoň malé zlepšení. A druhá věc, patrně by z blogu zmizela polovina blogů, která všechno dělá jen tak, že zmáčkne ctrl+c a potom ctrl+v.
Rozhodně by pak bylo mnohem snadnější najít normální články, které nepojednávají o tom, že ta a ta celebrita šla po té a té ulici a že té a té celebritě byly vidět kalhotky a kdo cí, co ještě.
Prostě nedokážu pochopit, že někoho články tohoto tipu mohou zajímat. Prostě, pokud chcete vidět někoho ve spoďárech, není nic jednodužšího, než zabrousit na jisté stránky. Vzhledem k věkové hranici nebudu jmenovat, protože nechci takové servery doporučovat. (A ano, já na ně sem tam zabrouzdám)
Komu tady ten odstavec s těma stránkama nedošel, je to jeho problém, já k tomu nic více neřeknu, protože vám stránky tohoto tipu nechci doporučovat. XD A i když se to v mém případě týká spíše anime, i tak... xD
Ale odbočuju od tématu. xD A to by nám tu dobrotu nedělalo, protože od tématu odbočovat přeci nechceme. Takže zpět, kopírování, to se rovná krádež a krádež je trestný čin. A navíc, k čemu vám to bude, když na blog dáte tuny pixelek a fotek celebrit a kdoví, čeho.
Protože až se pak na něj potom za pár let vrátíte, jen se budete divit, jak jste tam takové věci mohli dát. A budete jen mazat a mazat. A pak začnete psát normální články. Ale oproti tomu, člověk, který nekopíruje, tak když se za pár let podívá na svoje starší články, tak tam najde něco ze sebe, kousek svojí minulosti. A řekne si, že by nebylo špatné tam ještě kousek ze sebe vložit a bude pokračovat v psaní.
No řekněte, co z toho je lepší? Já myslím, že to druhé. A co vy?
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář