Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kopírování

2.jpg

Ano, zase kopírování. Já vím, že s tím už jsem trapná, ale já bych vážně chtěla, aby blogaři nekopírovali... Říkáte si, jaká jsem naivka, ale kdybyste místo toho radši přestali kopírovat, bylo by to o moc lepší. To vám teda povím.
Tak jo, a proč s tím zase začínám? Možná proto, že jsem před chvilkou brouzdala po blozích na sblog.cz a co jsem nenašla? Samé popelnice... Tak proto bych byla ráda, kdybyste přestali kopírovat.
Protože když se na to tak podíváte, tak zjistíte, že cpát na blog pixelky není k ničemu dobrý. Ano, možná se vám ty pixelky líbí, to ale není důvod k tomu, abyste je ukradli autorovi a cpali je na blog. Netvrdím, že si jimi nemůžete dozdobit článek, ale také dvrdím, že mít článek obsahující jen pixelky je pěkná s prominutím píčovina.
A že vám to tak nepřipadá? Tak to si zajděte na psychyatrii.
A řetězáky. Další problémek, ale ten panuje spíše na sblog.cz. Věřte tomu, nebo ne, ale lidi tam jsou schopni dát za sebou na blog i padesát řetězáků. No je to normální? Já říkám, že ne. Protože stejně, odpovíte na to a za pár dní by vaše odpovědi byly stejně jiné...
Necpite na blog takový hovadiny a radši napište nějáký smysluplný článek na nějáké smysluplné téma... Bude to zajímavější a dokážete tím ostatním, že dokážete i něco napsat, ne jen kopírovat hovadiny.
Já vím, možná už zacházím moc daleko, když vás tady přirovnávám k debilům a myslíte si, že ten debil jsem já. Dobře, máte na to právo, ale zkuste se na to podívat z mého pohledu. Nebo aspoň z pohledu někoho, kdo taky dřív měl blog přecpaný takovýma kravinama.
A k těm debilům, ano, přirovnávám ty, co jen kopírujou k debilům a to proto, že už mě to kopírování vážně sere. A nedivte se tomu, protože vím, co čem mluvím.
A ano, pokud chcete, vynadejte mi, jak musíte mít na blogiskách Tokio Hotel, jinak vám tam nikdo nepřijde, pro mě za mě mi nadejte do těch nejhorších věcí, je mi to jedno. I přes to dál budu psát články na tohle téma a dál budu bojovat na normální blogy, kde se to nehemží takovýma pičovinama typu Tokio Hotel, celebrity, pixelky, řetězáky... Prostě budu bojovat za práva blogů, které nekopírují.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář